HomeSocialUn salam, un limbist și-un indignat o ardeau pe...

Un salam, un limbist și-un indignat o ardeau pe Facebook

Mă trezesc de dimineață cu noaptea-n cap, pe la 10.30, și intru pe Facebook. Aceeași poantă din zeci de surse: „Salam cu făină, hahaha”. Florin Salam taman fusese prins în ipostaza de consumator de cocaină, iar lumea era șocată sau exaltată, vai, tu, ce chestieeee, ai văzut, îți vine să crezi??? Bă, da, îmi vine să cred. Ba chiar îmi vine să cred de când am avut neplăcerea să-l văd pentru prima dată pe Salam, acum mulți ani, când era deja clar că e un om al contrastului – el negru, zăpada albă. Când mai are de gând să facă astfel de descoperiri evidente, invit Poliția Română să mă contacteze pe adresa de e-mail de mai sus, cine știe, poate află și ei că tablagiii lor obișnuiesc să ia șpagă în intersecții.

Abia apuc să mai navighez nițel pe Facebook, că dau de-o indignare care se tot repetă. Badea l-a dat afară pe Bendeac de pe Antene, pentru că nu e pupincurlimbist ca el. Și iarăși nu pricep indignarea. Conducerea trustului Intact nu e la prima decizie drastică influențată de crizele nocturne ale lui Badea. Am lucrat și eu prin trusturi de presă și am stat pe-acolo suficient de mult încât să nu mă mai mire faptul că angajații care poposesc îndelungat cu limba-n curul patronului au o putere uriașă față de ceilalți subalterni care nu stau capră. Dar am văzut și ce se întâmplă cu slugile complet compromise atunci când patronul se duce de râpă. Așa că nu vă mai indignați atât, bășinosul de Badea de azi, se va fâsâi mâine. Bine, probabil va continua să mănânce rahat, dar pe un căcat de bani.

Când să las naibii Facebook-ul, dau de altă altă indignare-n grup. Cică Gâdea i-ar fi cumpărat unui octogenar din Suraia, Vrancea, un televizor și un abonament la cablu, ca să spună, în direct la Antena 3, cum a fost hărțuit de procurorii care anchetau dosarul Referendumului. E vorba de Gâdea, de-o faptă abjectă, iar lumea se miră, de parcă tocmai ar fi descoperit că au un președinte bețiv. Mâine, poimâine o să aud că trăiți în România și că asta vă consumă toți banii în primele trei zile de la leafă.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare