Un schimb de SMS-uri înspre amintirea anilor ce vor veni, cu executare

de Nestor , 05 februarie 2015


Ca să demonstreze că e sinceră în afirmațiile sale, Elena Udrea a dezvăluit un schimb de SMS-uri cu Ghiță. Întrucât mare lucru nu s-a dezvăluit din mesajele divulgate, vă oferim noi un alt schimb în natură al distinsei doamne cu un personaj neidentificat:

"Îți mulțumesc deoarece, precum un mare bărbat politic al acestei țări, stai ascuns sub masă în timp ce eu sunt dezonorată din toate pozițiile. Puteai să-mi spui sincer că ți-ai găsit alta pentru PMP și aș fi avut putere să înțeleg. Dacă nu mai este nimic doctrinar între noi sunt sigură că vom afla o cale amiabilă pentru despărțire, nu aranjamentele pe care le faci tu în continuare cu grasa aia de la DNA".

"Elena, crede-mă pe cuvânt de fost Președinte, nu sunt sub masă ci la masa de lucru. M-am apucat să-mi scriu memoriile, cred că am ceva de spus după 10 ani la Cotroceni. Te asigur că vei ocupa în carte un loc de frunte, așa cum ai ocupat și în mandatele mele. Ce se întâmplă, mă acuzi și tu acum de control asupra DNA? Eu stau azi în mijlocul familiei și mă simt excelent fără politică!"

"Pe-asta cu familia și plimbatul nepoților să i-o spui uneia mai proaste ca mine, sunt partenerul politic care te-a cunoscut cel mai amănunțit! Acum înțeleg de ce nu ți-ai respectat promisiunea de a te înscrie în PMP. Vrei mai întâi să scapi de mine, bănuiesc că șarpele de Ponta ți-a băgat asta în cap. Trebuia să-l destitui eu când era avocatul familiei Cocoș, doar știam ce parșiv e cocoșelul lui Năstase!"

"Dragă, ești sub imperiul emoțiilor din ultima vreme, n-am nimic de-a face cu anchetele. Crezi că pe mine mă iartă? Codruța n-are mamă și tată și acum indicațiile vin de la Washington. Ăia zic c-a ajuns corupția la noi mai a dracului decât Statul Islamic și vor ca DNA să nu facă economie de bombe. Ai vorbit serios când ai spus că i-a dat Cocoș bani lui Ghiță pentru televiziune? Păi ar trebui să mă plâng că tu și Cocoș mă lucrați pe la spate, nu eu pe tine! Ah!"

"Niciun "ah", să vezi ce "of" o să fie când o să spun tot ce știu cu adevărat! Astea sunt doar fumigene, am învățat și eu ceva de la tine și Ponta. Scoate-mă din memoriile tale cum mă scoți acum din viața politică, dacă nu vrei să fac scandal ca în cortul lui Mondial!"

"Stai liniștită, totul e doar un foc de paie. Ce se poate întâmpla, crezi că o să primești mai mult decât Năstase? Banii pe care-i făceați tu și Cocoș pe la spatele meu nu ți-i ia nimeni. Pe Codruța nu pot să o sun, nu ți-e clar că ăștia stau cu sateliții pe mine ca americanii pe jihadiști? Bănuiesc doar puțină invidie din partea ei și a prins momentul favorabil. Știu eu din sursele mele că avea boală pe Vuittoanele tale, nu-ți mai zic de shoppingul la Paris și Monte Carlo!"

"Ba nu stau liniștită deloc, acum îmi dau seama că te-ai folosit de mine ca de o femeie din silicon, deși e totul natural cum ai avut fericita ocazie de a constata personal. Să vezi la ce memorii o să dau eu drumul pe piață, mă îmbogățesc cinstit dacă scriu o carte! Sau să le păstrez pentru cartea pe care-o s-o redactez în celulă, cu poza ta pe perete? Pentru darts, dragule, s-au dus vremurile când erai icoana dreptei mele românești! Fii sigur că tu o să ocupi nu doar un loc de frunte în amintirile mele ci o să fii personajul principal!"

"Alo, pupăzoiule din tei, de ce nu-mi mai răspunzi la SMS?!"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+