V-ați născut între Carpați, dintr-un tată și alți tați?

de Spartakus , 26 mai 2016
V-ați născut între Carpați, dintr-un tată și alți tați?

Chiar dacă poetul Ioan Neniţescu a scris, cândva, o minunată odă patriotică, în care se spunea, printre altele, ”e viața noastră făurită, de doi bărbați cu brațe tari”, nu trebuie să luăm cuvintele sale ca atare și să credem că Decebal și Traian au avut o idilă cu năbădăi, iar brațele alea tari erau, de fapt, eufemisme pentru alte organe. Militanții pentru drepturile LGBT ar trebui să știe că această chestie e doar o figură de stil, întrucât nici acum două mii de ani, nici astăzi și probabil nici în viitorul apropiat un domn nu va reuși să se înmulțescă fără ajutorul unei doamne. Ce vreți, așa a decis legea firii (nu Firea ortodoxa, alta).

Căci, dacă natura și doamna Evoluție ar fi spus că e normal ca bărbații să se împerecheze între ei, să nască puișori vii și să-i hrănească exclusiv cu lapte (dar să se radă bine pe piept înainte, ca să nu înghită ăia micii fire de păr), atunci la toate creaturile terestre, de la parameci și ornitorinc la balenoiul albastru și cocoșelul de Mankiki, masculii s-ar fi iubit cu foc între ei, iar femeile ar fi apărut pe lume doar ca să spele vase și să ia copiii de la școală.

Îi înțeleg pe domnii gay că nu le plac femeile (nici mie nu-mi plac uneori, mai ales când îmi spun să nu-mi mai arunc ciorapii pe unde nimeresc, să dau cu aspiratorul sau să o las mai ușor cu berile alea, că știu că sunt cu ficatul), dar de aici până la a vrea să li se substituie e cale lungă. Așa că, dragii mei gay, lăsați femeile să nască și să crească odrasle, pentru că asta nu e treaba voastră. Voi puteți fi creativi – și istoria o dovedește – în nenumărate alte domenii. N-am auzit ca Michelangelo, da Vinci sau Ceaikovski să ceară să se mărite cu bărbatul visurilor lor și totuși asta nu i-a împiedicat să fie niște genii nepieritoare.

De aceea, atunci când trei milioane de oameni semnează pentru introducerea în Constituție a specificării ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat și o femeie” și nu ”între soți”, cum este în prezent, susținătorii mișcării LGBT n-ar trebui să arunce anatema în grup și să-i numească, in corpore, ”trei milioane de proști”. Pentru că poate printre ”proștii” ăia care au semnat – eu n-am semnat, că nu m-a întrebat nimeni! – se află și capete luminate, doctori, academicieni, ingineri, oameni cu pricepere. Ce mi se pare interesant e că, deși umblă toată ziua cu discriminarea în gură, susținând că sunt puși la colț și arătați cu degetul (nu neapărat mijlociu), militanţii ăștia veseli își dau uneori arama pe față, dovedindu-se cel puțin la fel de intoleranți ca bigoții și fundamentaliștii religioși. În opinia lor, trei milioane de oameni sunt proști din simplul motiv că nu vor ca în invitațiile la nuntă să scrie pe viitor ”fericitul mire Dorel și fericita mireasă Gheorghe vă invită să le fiți alături în cea mai frumoasă noapte a lor. Felicitările, masa și dansul - în Parcul Operei”.

Nu cred că reacția Coaliției pentru Familie se numește homofobie, după cum nu cred că, dacă-i zici unui țigan să dea maneaua mai încet în tramvaiul 41, se cheamă că ești xenofob. Este o reacție a normalității, a majorității tăcute și adormite, care se trezește că minoritatea i s-a suit în cap și, după atâtea drepturi primite, vrea și mai multe drepturi. Drăguții de gay ar trebui să-și vadă de treaba lor, diurnă sau nocturnă, că nu-i deranjează nimeni, dar să nu ceară mai mult decât e cazul. Pentru că acum vor să se legalizeze căsătoria, pe urmă or să vrea să înfieze copii, pe urmă o să ceară ca doar ei să aibă dreptul să crească copii și cine știe ce le mai trece prin cap.

Nu mai vorbesc de riscul ca, dacă statul acceptă căsătoriile, adopțiile de copii și educarea de copii în spirit novator, transexual și fără diferențiere între puțică&păsărică, o să se trezească și alte minorități să ceară diverse. De pildă, zoofilii ar putea dori să se scrie negru pe alb în Constituție că ”familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat și o capră” – unde, atenție!, capra să fie patrupedă nu doar în pat, ci și în restul zilei. O să-mi ziceți că aia nu mai e căsătorie liber consfințită, căci capra nu se poate exprima. Fals, dragii mei. La ce progrese a făcut știința modernă e doar chestie de timp până când savanții britanici vor anunța lansarea primului decodor căpresc, care convertește instantaneu behăiturile în ”Da”-uri emoționate, în fața ofițerului de Stare Civilă.

S-ar putea totuși ca, la câtă presiune pun susţinătorii LGBT declarați aflați la conducerea Americii și Europei pe guvernanții noștri, chestia cu căsătoriile și adopțiile de copii să fie legiferată și la noi, oricâte petiții ar scrie milioane de români. De când ”politically correct” începe să se pronunțe tot mai apăsat ”politically currect” nimic nu mă mai miră. Asta-i viața, suntem majoritari, trebuie să suportăm.

Dar dragi militanți pentru drepturile LGBT, care sunteți atât de vocali și orali pe rețelele de socializare, aveți mare grijă ce vă doriţi! Riscați să deschideți o cutie a Pandorei. Mâine-poimâine o să forțați legalizarea căsătoriilor și adopțiilor în România, dar v-ați gândit că răspoimâine ar putea să vină unii și mai vocali, care să ceară și alte chestii? Dacă – pui un caz! – când veți fi voi bătrâni, la pensie, apare un curent pentru legalizarea gerontofiliei și vă fxte tânăra generație pe unde vă prinde?

Update: În numele Academia Cațavencu și a libertății de exprimare vă anunțăm că această opinie este doar a unora dintre redactorii A.C., nu a întregii redacții. Suntem deschiși la dezbateri pro/contra-familie/religie/drepturile LGBT și vă mulțumim pentru deschidere.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • stefan

  29 mai 2016 17:54

  Cine o zis ca Michelangelo era gay?

  raspunde comentariului
 • Razvan

  28 mai 2016 19:24

  Dezamagitor articol pentru Catavencu. Si da, sunt 3 milioane de prosti, poate sa fie mama academicianului vietii, nu-l consider om de stiinta daca bate cruci si daca nu accepta ca faptul ca homosexualitatea nu e o boala sau ceva dobandit, ci e o chestie cu care te nasti.Sa fii doctor, inginer sau academician si sa respingi un fapt stiintific demonstrat te incadreaza la categoria prost. Scuipati cu spor, asta nu va face mai putin idioti

  raspunde comentariului
 • McGigi

  27 mai 2016 19:48

  Spartakus, eu as vrea sa-ti fut tata-n gura. Sa-l fac suporter si sa-l scot dintre academicienii aia ingineri.

  raspunde comentariului
 • Lucian

  27 mai 2016 18:45

  Desi sustin comunitatea in cauza, am intrat totusi sa ma amuz. Sincer... Mai rar citesc atatea despre sex. Autorul ar trebui sa mai faca o laba din cand in cand.

  raspunde comentariului
 • aki

  27 mai 2016 18:05

  Articolul foarte bu prin tenta amuzanta pe care o da unui astfel de subiect delicat pentur unii oameni.As ruga jurnalistii de la Academie sa explice intr-un alt articol, ca acei 3 milioane de romani nu au nimic cu acei gay si cu preferintele lor sexuale, ci cu faptul ca vor sa perverteasca casatoria. Casatoria este un act considerat sfant de foarte multi oameni si ar fi bine ca cei care gandesc altfel si au alte preferinte sexuale sa tina cont si de acest aspect. Nu ii opreste nimeni sa traiasca in cuplul lor gay, ci doar sa nu se atinga de Casatorie. Asta ca sa inteleaga si cei care spun ca daca nu vrem ca persoanele homosexuale sa se Casatoreasca, nu vrem ca ele sa intemeieze cupluri, sau sa isi faca poftele in patul lor din casa lor.. Chiar nu ma intereseaza.. Treaba lor. Tot ce vreau e sa nu se atinga de Casatorie..

  raspunde comentariului
 • GayNueNormal

  27 mai 2016 17:02

  "Si fiind tot mai multi poponari in m..... lorOr sa obtina peste cadavrul meu legalizarea adoptiilor.Palatul Victoria e sediul hotilor ce ne iau bani si de dau ani,Deci ajunsi in fata portilor...Hai! Sa-ncepem razboi ca-n '39!"

  raspunde comentariului
 • roxani

  27 mai 2016 15:35

  Ce ne mai doare pe toti grija de ce face altcineva in patul lui. Pe bune, in Romania se moare cu zile in spitale, ne fura alesii cu zambetul pe buze, coruptia a juns acolo unde nici gandurile nu o pot face, bataia este la mama ei acasa, iar noi ne dam europeni ingrijorati de soarta cuplului in viitor. Mi-e sila! Mi-e sila ca obligam niste oameni sa se prefaca o viata intreaga virgula ca ar fi normali.

  raspunde comentariului
 • Pede Rast

  27 mai 2016 14:52

  nefirescul trece drept firesc și invers...Culmea e că, poate, soluția ar fi să li se dea drepturi pidosnicilor și tuturor poponauților, să-și facă de cap...și vorba că, în scurt sperăm! timp, aceste arătări ale propriilor lor coșmaruri, au să dispară de moarte bună, odată cu gena lor infectă

  raspunde comentariului
 • Ciprian

  27 mai 2016 14:46

  wow, man! un articol mai clar nici ca m am gandit a scrie! Bravo, scurt si la obiect, ma intreb nu te au asaltat minoritarii inca?

  raspunde comentariului
 • Emes Dos

  27 mai 2016 14:38

  mai la obiect și pentru înțelesul oricărui pederast, pidosnic sau alt pervers, nici că se putea!

  raspunde comentariului
 • Marius

  27 mai 2016 14:14

  A luat foc minoritatea! Eu sunt homofob, nu vreau sa aud, nu vreau sa ii vad, nu ii aprob, nu ma intereseaza, nu vreau sa se legalizeze nimic legat de ei! Sa ramana in promiscuitate cum au fost pana acum! Atat!

  raspunde comentariului
 • Andrei S

  27 mai 2016 13:09

  Ăsta-i efectiv cel mai imbecil articol apărut vreodată în Cațavenci. Au mai fost scrieri imbecile, dar asta este de departe culmea imbecilității, fără drept de apel. Mi-e atât de jenă să citesc un astfel de articol, parcă mi-e rușine mie însumi de imbecilitatea autorului.Ce să mai... imbecil desăvârșit.

  raspunde comentariului
 • Raluca

  27 mai 2016 12:58

  Am o intrebare catre autorul articolului. Daca sunt o femeie care nu poate avea copii avand in vedere ca motivul primordial al homofobiei dumnealui este imposibilitatea procreerii, considerati ca ar trebui sa mi se interzica prin constitutie casatoria? Vorba aia, si asa nu pot sa fac copii, deci care ar fi legalitatea, legitimitatea si scopul casatoriei mele?

  raspunde comentariului
  • Spartakus

   27 mai 2016 16:59

   Mi-e teamă că n-ați înțeles nimic, adunați mere cu pere și obțineți portocale. Mai recitiți.

   raspunde comentariului
 • Raluca Roșu

  27 mai 2016 10:57

  EFECTIV M*ie PENTRU ACEASTA MIZERIE DE ARTICOL.

  raspunde comentariului
  • Spartakus

   27 mai 2016 16:52

   Stimată duduie, efectiv muie, dar, dacă ești doamnă, de unde faci rost de ea ca să mi-o dai mie? Că n-ai P

   raspunde comentariului
 • Andrei

  26 mai 2016 23:45

  Nu este vorba despre o lupta intre gay si "homofobi", intre credinciosi si atei.Lupta este intre cei care iubesc Viata si cei care vor moartea.Exista deja doua modele de gandire1 Modelul moarte- Noi suntem promotorii noii ere si ai omului nou, slujitorii marxismului cultural.- Suntem prea multi pe planeta.- Trebuie sa moara vre-o 5-5 miliarde, sa ramana doar 500 mil.- Avortul este bun, femeia e stapana pe propriul corp.- Vaccinul este bun chiar si cu mercur.- Mancarea este buna, mai ales daca are OMG-uri, E-uri si mai ales Ferocianura delicioasa.- Nu-i nici o problema daca nu poti concepe copii in esofag sau in colon, printre fecale.- Daca nu poti concepe in colon si esofag, incearca sa adopi.- Nu-s destui prin orfelinate, inventam un Barnevernet, luam de la putinii care inca mai au curajul sa nasca.- Daca nu le convine ca le luam copiii, ii transformam in psihopati folosind mass-media vanduta.- Daca lucrurile merg rau pe pamant, incepem colonizarea altor planete.2 Modelul Viata- Nu suntem stapani, avem totul in chirie si trebuie sa le lasam mostenire.- Nu suntem prea multi, doar prea lacomi si risipitori.- Trebuie sa revenim la modelul traditional si sa cultivam peste tot.- Avortul este o crima, femeia e stapana pe propriul trup dar nu poate lipsi un copil nascut sau nenascut de hrana.- Fetusii avortat sunt folositi in scopuri comerciale si medicale discutabile.- Vaccinul este o inventie periculoasa in lipsa transparentei si responsabilitatii.- Numai alimentele naturale sunt comestibile, restul e otrava.- Copiii trebuie crescuti de parintii biologici si rudele lor.- Statul nu poate fi complice la distrugerea tarii si neamului.- Rapirea este interzisa prin lege, indiferent de forma.- Daca n-am fost capabili sa avem grija de ce ni s-a dat, promovand moartea, cum vom fi capabili sa aducem viata pe alte planete ?Modelul moarte are consecinte grave, nu doar spirituale.Promotorii modelului moarte pretind ca exista specii care practica homosexualitatea, acestea sunt in cel mai rau caz bisexuale, altfel specia lor ar disparea.Eu nu am vazut nici o specie cu un numar mare de indivizi homosexuali, acest comportament poate aparea la indivizi aflati in captivitate.Animalele salbatice au semnale olfactive puternice care le permit sa identifice fara greseala femelele aflate in perioada fertila. Putine specii se imperecheaza in afara acestui inverval.Comportamentul aparent homosexual observat in cazuri extreme are la baza violenta unor indivizi si supunerea celorlalti, nu confuzia fata de sexul opus sau perioada fertila.Am putea sune ca homosexualitatea ocazionala inregistrata la unii indivizi este bazata pe Violenta, fiind comparabila cu un Viol.Omul este singura specie care in mod voluntar accepta homosexualitatea ca pe un mod firesc de viata, la animale aceste gene dispar, comportamentul fiind instinctiv.

  raspunde comentariului
  • oblio

   28 mai 2016 8:13

   Rapirea este interzisa prin lege, indiferent de forma.

   raspunde comentariului
  • oblio

   28 mai 2016 7:59

   Rapirea e pedepsibila indiferent de ce forma? Bun, si mama "romanca" casatorita in Canada cu sot canadian si copil tinut in Germnania trebuie pedepsita ca a rapit copilul de la tata? Sau nu? Ma intereseaza opinia celor ce apara "Viata"... Doar cand si unde le convine.

   raspunde comentariului
 • Liviu

  26 mai 2016 23:18

  Felicitari pentru curajul de a spune adevarul! Intr-o lume in care presedintele SUA e preocupat de wc-urile pentru transgender, e nevoie de de curaj ca o redactie ca a voastra sa arate cum anormalul ni se impune cu forta ca fiind normal.

  raspunde comentariului
 • wtf

  26 mai 2016 22:10

  Nu ma asteptam ca Academia Catavencu sa publice un asemenea articol.Argumentul nr. 1 al autorului restul regnului animal nu are exemple de 'manifestari' homosexuale. Contra-argument httpsen.wikipedia.orgwikiHomosexual_behavior_in_animalsArgumentul nr. 2 Rolul barbatului este de a aduce banii in casa, de a crea ex. cu Michelangelo, de a excela in profesie, etc. Femeia este facuta sa creasca odraslele, barbatii nu sunt biologic capabili. Contra-argument Nu exista nicio DOVADA ca barbatii nu ar fi in stare sa isi creasca pruncii, nu e nimic mistic in a-ti sterge odrasla la fund si a-i da de mancare.Nota Ideea ca homofobii nu va mintiti, asta sunteti ar fi minoritari in Romania este o gluma proasta, doar la ultimul recensamant 72 din cetateni s-au declarat ortodocsi, asa ca patetismul cu care autorul deplange soarta oropsitilor crestini nu este doar penibil, dar si mincinos. Desigur, nu va pot acuza si ca chiar ati practica principiile crestinismului, iubirea de aproape si toate cele, de asta chiar nu indraznesc.Concluzie Jurnalismul a murit, ne-a ramas doar numele gol. Numele si 'articole' cu parerile unora.

  raspunde comentariului
 • Catalin

  26 mai 2016 17:12

  Cat de "normal" pare articolul - "de bun simt", ai zice! Ce nu intelege "majoritatea" e ca minoritatea nu i se urca la cap. Minoritatea nici macar n-a cerut parteneriat civil, dar... aia e alta discutie. Orice ar prefera sa "creada" marea majoritate semnatara sau ne-semnatara, stiinta a lamurit, mai mult sau mai putin - homosexualitatea NU E O AFECTIUNE, pe cand pedofilia, zoofilia, necrofilia, etc. - sunt. Nu au nicio treaba una cu alta, oricat de mult ai vrea tu sa crezi. Exista o imagine creeata de mass-media in societatea romaneasca despre ce inseamna un homosexual, o lesbiana, care e dincolo de ridicol barbati super-efeminati care umbla toata ziua cu boa la gat, respectiv grasane tunse scurt care "s-au facut" lesbiene doar pentru ca oricum nu plac niciunui barbat. Sunt curios care va fi urmatoarea "minoritate" a acestui curent "conservator" de pastrare a "valorilor" si "traditiilor". Care traditii merita pastrate si care nu? Nu uitati ca si comunistii au vrut sa scape de "elementele burgheze" aduse "din exterior" - si daca tot despletim status quo-ul ca sa-l curatam de mizeriile "ne-romanesti", zic sa dam inapoi alfabetul latin si cifrele arabe si sa ne gandim bine daca dacii au fost crestini sau nu -

  raspunde comentariului
 • Vali

  26 mai 2016 13:45

  Probabil ca nu ai auzit de Legalizarea Pedofiliei .Se ,,lucreaza la greu cu ,,dovezi stiintifice '' sa se dovedeasca ca pedofilia nue o deviere sexual - dementa....E absolut normal ca unui individ sa ii placa copiii - spune studiul ala stiintific si ca atare nu mai trebuie pedepsit. Daca exista acord intre parti , nu e nici o problema ...spun aceasi stiintologi dementi dar acceptati de foruri de nivel Europeam ...ca de aici a inceput nebunia..Ce zici de asta Spartakus...??

  raspunde comentariului
+