HomeSocialD'ale cetateanuluiVând bilet de loto sfințit. Aștept provincia...

Vând bilet de loto sfințit. Aștept provincia…

M-am prezentat ca tot românul pios la coadă la Mitropolie, înarmat cu scăunel pliabil, apă, mâncare, cărticică de rugăciuni și  celelalte lucruri necesare pentru a rezista unei cozi de 4-5 ore. N-am scrâșnit din dinți la nimic și nu mi-am dat ochii peste cap auzind babe făcând analize socio-politice la fel de pertinente precum la Antena 3. Mi-am văzut liniștit de statul meu, fiind pregătit să mă lansez în mediul de afaceri. Când am ajuns la racla cu moaște știam ce aveam de făcut. Nu, nu să mă apuc să-l pup pe sfânt din toate unghiurile și pe toate laturile, ori să-mi fac cruci până la febră musculară, ci am scos repede un bilet de loto 6/49 din buzunar și-am început să-l frec discret de raclă. Ăsta o să-mi aducă bani, clar!

Sunt altruist ca BOR-ul

Nu te așteptai să zic faptul că biletul de loto nu l-am jucat eu, nu? Păi eu nu joc la loto, nu cred în această instituție și acest joc. E inventat de oameni, n-are nimic sfânt în el. Dacă-n Biblie spunea că Dumnezeu i-a făcut pe Adam și Eva ș-apoi jocul de noroc mai ziceam, dar altfel nu, totul pare un hazard drăcesc. Dar știu că-s români ce ar da bani buni să aibă un astfel de bilet câștigător, așa că am decis să-l vând pe site-urile de specialitate, la un preț modic de 10 lei. Clar e câștigător, indiferent ce numere pui pe el.

Văru’ a terminat teologia

Văru’ care se tot lăuda pe la TV că te rezolvă n-a mișcat un deget pentru a mă ajuta să-mi vând biletul. La cinci minute după ce am postat anunțul mi-a dat mail că olx.ro și evident el, nu-i de accord cu intenția mea și mi-a scos anunțul de pe site. Probabil Văru’ a terminat teologia și n-are simțul umorului, ba mai mult, știe că-n materie de lucruri sfinte de vânzare nimeni nu rebuie să se bage peste BOR. Concurența trebuie să rămână 0.

La Jumate e indecis

Pe lajumate.ro, site-ul ăla pe care toată lumea poate să bată palma cu Mirci Badea, cel căruia mama i-a vândut scaunele șpagatizde, lucrurile păreau simple. Am postat anunțul și ofertele au început să curgă încă de la ora 11 noaptea. Au început toți să împrăștie zvonul că se vinde un bilet de loto frecat de moaște și brusc anunțul a picat. La Jumate, însă, nu era de acord cu acest produs și-au zis că vor discuta dimineață la cafea dacă treaba e serioasă, ori ba. Între timp lumea voia să vadă anunțul și se băteau oameni de afaceri și pensionari pe biletul meu. Dimineață au zis că merită să lase anunțul activ, ca după câteva ore să revină și să-mi spună că „nu respect regulamentul site-ului“ prin produsul pe care-l vând. Evident, o minciună masonică, ori satanică, aș spune luând în considerare că lucram cu obiecte sfințite. Și uite așa a aflat toată lumea că siteul nu-I ca-n reclamele alea unde poți vinde orice vrei tu, de la smartphone pentru pițipoance la bormașină pentru pensionari supărați că n-au dormit din cauza muzicii vecinilor.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare