Vanghelion fără Ion?

de Spartakus , 28 noiembrie 2014
Vanghelion fără Ion?

Apărut, ca o zeiţă cu popou dolofan, din spumele la gură pe care Ion Iliescu le făcea contra golanilor, în anii 90, Victor Ponta s-a impus rapid în panteonul semizeilor din PSD, ajungând, în cele din urmă, să-mpartă fulgerele la Rovinari şi petrolul la ruşi, cu o grandoare de care nici El Însuşi, Zeus, Dumnezeul-Năstase, nu fusese în stare. În tinereţea lui, junele Viorel a făcut, prin gara şi canalele de prin Paris, mai multe munci şi decât Hercule, înainte să-l remarce cineva,  nu ştiu cine, dar persoană importantă, şi să-i dea un şut sau, mă rog, altă extremitate a organismului, în fund, propulsându-l în cele mai înalte sfere ale politichiei mioritice.

Acest Deux et machina, care n-a mai vrut să fie copilot, ci a crezut că poate conduce şi maşina de curse, şi ţara, doar cu carnetul de partid, a avansat rapid în carieră, minţind, cu un calm olimpian, pe toată lumea.

Iar când muritorii i-au dat chiloţii jos la vot, arătându-l în toată splendoarea lui de scopit politic, zeul de mucava, divinitatea de carton presat, ginerele socrului lui şi „Mr Pârţ al curvei popii” ce-a făcut? În loc să-şi recunoască înfrângerea, în loc să se pocăiască rapid, pe coji de nuci, în post şi rugăciune, a plecat în Dubai, la cost şi bunăciune, să huzurească. Revenit în ţară, şi-a pus ciracii să organizeze o şedinţă în cel mai pur stil bolşevic şi a găsit vinovaţii pentru propria lui prostie.

În primul rând, l-a găsit vinovat pe Geoană, fiindcă s-a vândut agenturilor americane – şi se ştie că americanii au inventat Facebook-ul, deci iată cum se leagă lucrurile. Pe Vanghelie nu-l putea acuza că ar avea vreo legătură cu americanii şi cu Facebook-ul, pentru că edilul încă nu a aflat de unde se porneşte un computer, aşa că i-a găsit o bubă mai veche: acum ceva timp, Marean l-a înjurat de morţi, iar ăştia, se ştie, l-au votat cu toţii pe Ponta, deci primarul de la cel mai sector sărac nu mai putea rămâne în partid. Pe Şova l-a dat afară probabil pentru că, pur şi simplu, îi făcea o concurenţă neloială la capitolul prostie, iar Ponta nu suportă să fie pe locul doi, nici măcar la imbecilitate.

Dezlănţuiţi, lacheii lui Viorel au dat glas şi urii nerostite a acestuia faţă de Ion Iliescu. După perdaful pe care bătrâna cârpă stalinistă i l-a făcut lui Ponta în seara pierderii alegerilor, când bietu’ Victoraş a plâns ca fata mare înainte de noaptea nunţii, pentru că ştia la care capăt al sexului oral o să se afle, premierul n-a uitat afrontul şi acum s-a răzbunat, prin cealaltă gură a lui – gura lui Ghiţă. Mogulaşul născut la un gangbang, din dragostea sinceră a foştilor generali  de Securitate, a spus că pe Iliescu nu trebuie să-l mai prindă Vanghelionul în partid, pentru că e comunist, uitând că 99% dintre pensionari nu l-au votat pe primul-idiot al ţării pentru că ar fi tânăr şi viu, ci pentru că Iliescu e încă viu. Şi-o să fie suficient de mult cât să danseze kazacioc pe mormântul tuturor acestor pulifrici cu caş la gură.

Pentru că la PSD oricine poate fi dat afară din partid: şi Vanghelie, şi Şova, şi Geoană, dar nimeni nu se poate atinge de Iliescu. Dacă-l alungă din partid pe matusalemicul Nea Nelu, Ponta şi ciracii lui vor avea soarta sclavilor din vechime, care, la moartea faraonului, erau îngropaţi alături de el. Şi nu cred că pulifricii ăştia şi-ar dori să-şi trăiască veşnicia alături de faraion Iliescu.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • adi

    28 noiembrie 2014 15:22

    Cred ca ei doar spera sa faca Iliescu accident vascular de la aberatiile lor. Cred ca a facut puseu de tensiune Nea Nelu.

    raspunde comentariului
+