Varanu, nou dosar pentru că și-a bătut ”copiii” la cap să-l scoată din pușcărie!

de Spartakus , 14 ianuarie 2016
Varanu, nou dosar pentru că și-a bătut ”copiii” la cap să-l scoată din pușcărie!

În contextul evenimentelor din Norvegia, statul român a început să se implice și el mai serios în problemele familiale astfel că mii de dosare de violențe în familie au fost redeschise. În toată țara, cu excepția județului Vaslui, unde bătutul copiilor, al nevestei și al animalelor a fost încadrat la capitolul ”moșteniri culturale ale umanității”, inspectorii de la Protecția Copilului au ieșit ieri pe teren, pentru a verifica personal cum mai stau lucrurile.

Printre cazurile grave avute în vedere se află și cel al lui Dan Voiculescu, zis  ”Varanu”. Se pare că, profitând de poziția sa, de capo de famiglie, acesta și-ar fi bătut rău de tot la cap cei patru copii adoptivi – Gâdea, Badea, Ciuvică și Dana Grecu – cerându-le zilnic să-l scoată de la pușcărie. ”Este clar că ne aflăm în fața unei agresiuni în formă continuată. Avem numeroși martori care pot confirma că acuzatul Voiculescu Dan și-ar fi bătut la cap cei patru copilași în mod repetat. El le cerea ca în fiecare seară să iasă pe post și să ceară eliberarea lui din pușcărie. Orice părinte își mai atinge copilul cu o palmă, două, dar Voiculescu a întrecut măsura, îi bătea numai la cap și ei și așa sunt debili de mici”, ne-a declarat un inspector de la Protecția Copilului. Autoritățile investighează și posibile abuzuri de natură sexuală pe care cei patru copilași adoptivi le-ar fi suferit, având în vedere grosimea buzelor lui Gâdea și lungimea limbii lui Badea.

Ancheta preliminară a relevat deja că împotriva celor patru s-au comis agresiuni psihice. ”Noi ne-am uitat la televizor, pe Antena 3, doar vreo două seri și a fost suficient să ne dăm seama că Gâdea și ceilalți sunt abuzați rău, săracii. Nu putem să lăsăm lucrurile așa, cine știe ce e în stare să le mai facă această brută de Voiculescu”, spune inspectorul. Surse bine informate din cadrul instituției ne-au declarat că se fac demersuri pentru încredințarea celor patru unor familii din Norvegia, spre a fi crescuți într-un mediu sănătos, unde să nu-i mai bată nimeni la cap. Astfel, mai multe familii de gay cumsecade și-au arătat disponibilitatea de a-i înfia pe Badea, Gâdea și Ciuvică, în timp ce un tânăr cuplu de lesbiene a aplicat deja pentru a o adopta pe Dana Grecu, motivând că doresc și ele prezența unui bărbat adevărat în familie.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • oana

  15 ianuarie 2016 22:27

  VAI !ce deformatie ! profesionala la o privire superficiala a pozei ...

  raspunde comentariului
 • naie

  14 ianuarie 2016 23:58

  Și dacă Băsescu și-a întins tentaculele până-n Norvegia ce se fac bieții handicapați ?

  raspunde comentariului
 • vasile

  14 ianuarie 2016 19:16

  Fratele GADEA si-a tinut aseara predica emotionanta in fata fratilor intru credinta varana!

  raspunde comentariului
 • Juvette

  14 ianuarie 2016 13:30

  Slabut... in nota obisnuita...

  raspunde comentariului
+