Vasluienii sunt optimiști: „Dacă vin musulmanii, noi ne refugiem în cârciumi, că păduri nu mai avem”

de Academia Caţavencu , 28 aprilie 2016
Vasluienii sunt optimiști: „Dacă vin musulmanii, noi ne refugiem în cârciumi, că păduri nu mai avem”

În Europa, mulți oameni așteaptă cu spaimă și îngrijorare invazia musulmană și au ajuns să le fie frică și de umbra lor, din această cauză. Astfel, dacă până acum occidentalii nu se urcau în autobuze și metrouri de teama ciorditorilor proveniți din România, mai nou ei tot nu se urcă, de astă dată de teama jidahiștilor care circulă fără bilet, dar cu dinamita pe sub tricou.

Singurii care par cu totul imuni la amenințarea teroristă sunt locuitorii din Vaslui, care continuă să-și vadă de treabă și să-și bată caii, copiii și nevasta ca și până acum. Încercând să aflăm ce anume determină acest curaj absolut lăudabil, am stat de vorbă cu mai mulți cetățeni dintr-un sat vasluian, care ne-au declarat că nu se tem deloc de islamiști: „Di șe să ni-i fie frică, uăi? Noi i-am bătut pi ăștia pi unde i-am apucat, toată istoria, de la Ștefan cel Mare încoași. Acuma înțeleg că sunt mai mulți, vin cu milioanili, dar nu-i nimic. Ne refugiem în cârșiumi, că nu mai păduri, ca pe timpuri, să ne ascundem în ele, și-i așteptăm pe islamiști acolo, să videm, au coraj să pătrundă? La câte cârșiumi avem noi, încape tot satul. Și-avem și sufișientă băutură ca să rezistăm până o să vină americanii să ne elibereze”, a precizat un cetățean, închinând un pahar mare de rachiu încă de la prima oră a dimineții, în sănătatea ”lu' domnu' Pentagon”, după cum s-a exprimat el.

Pentru că există și varianta ca americanii să nu mai vină, fiindcă n-o să le mai dea voie Donald Trump să iasă din țară, sătenii vasluieni au însă și o variantă de rezervă. Ei vor instala, la toate intrările în comune, pancarte mari pe care să scrie numele localității, numărul de locuitori și, sub ele, propoziția ”Toți bărbații e porci”. ”Când o să vadă, de pildă, că în comuna noastră sunt 5.000 de locuitori și cam jumătate sunt bărbați, vă dați seama că niciun terorist n-o să mai calce pe aici, păi ce musulman ar suporta să stea alături de atâția porci”, spune, optimist, primarul unei localități vasluiene.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+