HomeSocialVerdict UEFA: De ce, de fapt, Steaua nu a...

Verdict UEFA: De ce, de fapt, Steaua nu a scăpat

Conform celor de la GSP, care au stat toată ziua cu ochii pe conturile de Facebook ale soțului (sic!) lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, dar și pe cel al lui Mimi Stoica, Steaua a scăpat ieftin de la UEFA: și-a luat doar un an cu suspendare de la conu’ Platini. Acum, că o fi pus sau nu Mirciulică Sandu o vorbă bună pe la oficialii UEFA nu avem de unde să știm.

Oricum, am mai scris despre asta și acum două zile când credeam că, până la urmă, Steaua va fi suspendată. Totuși, la o adică, înțeleg și această decizie. Umblatul cercopitecului din Pipera cu valiza după jucătorii celor de la U Cluj ca să nu trântească meciul cu frații lor maghiari de la CFR nu era o faptă pedepsibilă de UEFA, deoarece, știm bine, în drept nu poți pedepsi retroactiv o acțiune pe care legea nu o considera dare de mită. Și, într-un fel, chestia asta nu prea are sens: Războinicul luminii doar a promis că dă niște bani, n-a reușit să facă asta. E ca și cum aș spune că vreau să distrug fotocopiatorul xerox al domnului Ponta, perna lui Antonescu ori mașina de făcut gheață a domnului președinte, dar, până la urmă, n-o fac. Nimeni nu poate spune că am comis vreo faptă în urma căreia să merit bătăiță.

Totuși, ce-am zis în articolul precedent rămâne valabil. Steaua a scăpat, și o să joace în Champions League fără să împrumute PlayStation-ul celor de la Dinamo, dar în niciun caz n-a scăpat de creditorul din Pipera. Nu m-ar mira ca, acum, în timp ce scriu rândurile astea, la Jilava să fie petrecerea în toi, cu Jiji făcând cinste colegilor săi în dungi cu cel mai bun zer din dotare: Steaua rămâne, în continuare, o oaie numai bună de muls.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare