HomeSocialVezi aici de ce nu are Crin Antonescu infractori...

Vezi aici de ce nu are Crin Antonescu infractori în PNL

După ce l-a tratat cu chica pe Băsescu la ceremonia de investitură a Ramonei Mănescu la Transporturi, Crin Antonescu s-a dus la serviciu, la Antena 3, și a declarat că el nu are niciun infractor în PNL. Câteva ore mai târziu, deputatul PNL Costin Gheorghe era trimis în judecată pentru înșelăciune. Câteva zile mai devreme, propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor, Ovidiu Silaghi și Nini Săpunaru, făcuseră agenda zilei nu prin ce scria în CV-ul lor, ci prin ce conținea dosarul lor de la DNA.

Faceți un experiment. Căutați cu Google “PNL+anchetat”. Veți da de primarul PNL din Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, de președintele PNL Gorj, Dian Popescu, de deputatul PNL Ioan Hoban, de deputatul PNL Viorel Palașcă, evident veți da și de Silaghi, de Nini Săpunaru (cum naiba să te cheme Nini?!), de Costin Gheorghe, de Relu Fenechiu, de liderul PNL din Alba Iulia care a cerut sterilizarea țigăncilor…

Știu foarte bine că a fi anchetat nu este sinonim cu a fi vinovat. Dar, până una alta, Relu Fenechiu, pe atunci penelistul Gigi Becali sau deputatul liberal Virgil Pop au fost condamnați la ani de închisoare cu executare. E drept, doar Becali a fost condamnat definitiv, dar și-a primit pedeapsa pe când era membru PNL, deci măcar un infractor tot a avut Crin în partid, chiar dacă după aia l-a dat afară.

Gândirea lui Crin e la fel de simplistă ca personalitatea lui. Are partidul burdușit de anchetați penal. Cât rămân doar anchetați, ei sunt ținta răzbunării lui Băsescu, desigur. Dacă sunt condamnați, ei rămân ținta răzbunării lui Băsescu și la fel de nevinovați ca înainte, dar, potrivit regulilor din interiorul partidului, li se retrage calitatea de membri PNL. Și atunci, dacă pușcăriașul nu mai e în PNL, cum să aibă Crin infractori în PNL?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare