HomeSocialVictor Ponta nu ne-a minţit

Victor Ponta nu ne-a minţit

Pentru prima şi singura oară în viaţa lui, Victor Ponta a spus adevărul în această campanie electorală. A promis el că va fi preşedintele care uneşte? Ne-a unit pe toţi, la cozi şi în stradă, de nici dacă eram siamezi n-am fi fost atât de apropiaţi. Fără Ponta, premierul-minune, am mai fi ieşit noi atâţia la vot? Fără pomenile lui electorale, fără mârlaniile lui din campanie, cu copii vânduţi şi găini moarte, ar mai fi stat românii şapte ore la cozi, în frig şi zloată, să pună ştampila pe neamţ? La un sfert de veac de la moartea lui Ceauşescu, Victor Ponta e adevăratul întemeietor al democraţiei româneşti. Îţi mulţumesc că exişti, fă, Viorele, că, dacă venea Maior sau cine ştie ce alt candidat, ne pomeneam cu un preşedinte PSD şi încă zece ani, tot România Comunistă scria pe ţară.

Acum, tu să nu pleci de la Palatul Victoria, cum îţi cer băsisto-iohaniştii ăştia vânduţi pe-un Like pe Facebook. Nu, tati, păi ce ejti nebun să pleci? După ce ai dat atâtea pomeni, după ce ai aruncat cu banii de ziceai că ţi-a luat Dumnezeu minţile, după ce l-ai poleit cu aur pe NeFe Daniel, panarama aia ortodoxă, căruia, mai nou, îi face luteranismul cu ochiul, vrei să pleci? Nu, rămâi la Palatul Victoria, prezintă odată bugetul ăla pe 2015 şi la anu’ tu să duci povara guvernării, să văd, de unde scoţi banii pe care i-ai dat pulimii?

Nu-ţi imagina că o să-i scoţi din buzunarul meu sau al altora care muncesc de le sar ochii în ţara asta, că venim peste tine, de zece ori mai mulţi decât am fost aseară în Piaţa Victoriei, şi te belim, fraiere – ca să folosesc o expresie dragă vouă, pesedeilor. Găseşte alte soluţii, creează locuri de muncă, las-o mai încet cu ajutoarele sociale, cu indemnizaţiile pentru pirandele care nasc pe bandă rulantă ca să vă dea vouă alegători de nădejde, gata să-l voteze pe „domnu’ Fonta”, redu din pensiile nesimţite ale securiştilor şi vişineştilor, mai taie din ele, dă-le dreaq, mai pune-i pe Mazăre şi pe Oprişan şi pe Dragnea să aducă bani de acasă, că au de unde. Dovedeşte că eşti un premier bun.

Iar pe tălică, her Klaus, să nu te pună amicul NeFe-ului Daniel, ăla cu coarne şi ochi de parai, să cauţi să-l demiţi pe Ponta. Lasă-l să fie ortodox, să-şi ducă crucea guvernării până la capăt şi dacă în 2016 mai învie vreun pesedist să nu-mi spui mie „Was ist das?”. Fiindcă, dacă-l demiţi, toate oalele sparte de guvernarea PSD o să pice în capul guvernării PNL, şi iar o să vină un alt Boc şi-o să fie nevoit să taie din pensii şi salarii, şi pe urmă iar câştigă PSD alegerile cu 70% şi iar mai pierdem nişte ani din viaţă… Lasă-l pe Ponta să repare ce-a greşit.

Lasă-l să arate cât e de priceput la toate şi să ne demonstreze că i-au folosit la ceva fiţuicile alea. Şi îţi promit că ne vom distra cu toţii uitându-ne cum Victor-Viorel se căzneşte să iasă din groapa cu rahat în care voia să bage toată România. Aşa că te rog, herr Klaus, adu tu berea aia nemţească, fiindcă popcornul îl aduc eu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare