HomeSocialVictoraș, cine-i femeia?

Victoraș, cine-i femeia?

Victor Ponta și-a dat seama că viitorul nu e așa de trandafiriu cum îi spunea Tătuca în momentele de senilitate când îl ținea pe genunchi. Așa că și-a scos la înaintare intuiția feminină și a recunoscut: va încerca să coabiteze cu Băselu. De dragul celor mici, nu de alta.

Conform Dicționarului explicativ al limbii române, pe care sigur îl știe Victoraș că doar a copiat și din el ceva cuvinte pentru lucrarea de doctorat, a coabita înseamnă a locui împreună în aceeași casă și se aplică în general în raportul bărbat – femeie. Cum despre masculinitatea lui Băse ne-am convins cu toții, că vine târziu acasă, mirosind a băutură scumpă și țigănci, glumind cu ziaristele ca un Mazăre trecut. Deci nu mai rămâne decât să recunoaștem faptul că, în cuplul Băse-Ponta, Victorița dă cu mătura, face milieuri și învârte lingura de lemn în ciorbă.

Curios cum și-a dat seama doctorița că nu poate să trăiască fără marinel, că Mircea Radu nu se mai plimbă de ani buni prin țară încercând să unească sufletele pereche destrămate de viziuni politice, gelozie și bătaie. Nici Crinuța nu a fost de acord cu împăcarea lor, fiind mereu împotriva acestei relații: „Nu fi proastă, fată! Ăsta nu s-a schimbat! E tot mitocan și porc! O să vezi că iar te-nșală, și-ai văzut ce gusturi are… ori blonde cu craci lungi, ori ochelariste chelioase de juma’ de metru!”, i-ar fi spus aceasta la o cafea.

Astrologii știu cel mai bine despre ce-i vorba în această relație. Băse e un bărbat independent și nu-l doare pe el așa tare de persoana care-i stă la stânga-n pat. Vrea să-și satisfacă pofta politică, pe când Victorița e așa cum zicea lumea prin sat: tăuroaie. Vrea să satisfacă pe toată lumea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare