HomeSocialViorele, drum bun şi nu uita să-ţi iei săpun!

Viorele, drum bun şi nu uita să-ţi iei săpun!

Dacă ţi-ar fi zis cineva, măi, dragă Victor-Viorel, acum vreo trei ani, când erai miezul din dodoaşcă, bomboana de pe coliva lui Dragnea şi cireaşa de pe tortul de nuntă al USL (adică PSD-PNL, aceeaşi mizerie) că vei demisiona chiar de ziua lui Băsescu, probabil că i-ai fi zâmbit, zeflemitor, ai fi făcut o glumiţă de-ale tale şi l-ai fi privit ca pe un nebun. Dar doamna Karma nu iartă, bă-băiatule, ci te plezneşte tocmai când ţi-e lumea mai dragă şi şpaga mai grasă.

Ai păţit, măi, dragă, Viorele, ce au păţit şi alţii înaintea ta, căci voi sunteţi nu doar un partid de vampiri, care suge sângele poporului, ci şi un partid de canibali. Geoană l-a mâncat fript pe Iliescu, tu l-ai mâncat fript pe Geoană, Dragnea te-a mâncat fript pe tine. O mai fi simţit gust de Iliescu când îţi murseca beregata?

Pleci acum, Viorele, dintr-un jilţ care ţi-a fost mereu prea mare, oricât ai încercat tu să pui şunci pe tine, să faci buci şi aripioare ca să-l ocupi pe tot. Pleci din fruntea unui guvern de mafioţi, şpăgari şi criminali, dar asta nu e tot. Pentru că acolo unde o să te duci nu e loc cu verdeaţă, de unde a dispărut toată suferinţa, durerea şi întristarea, acolo e loc cu răcoare şi fără foehn, e loc unde nici tron n-o să mai ai, c-o să te caci chircit, sub privirile şobolanilor – nu aceiaşi şobolani alături de care te-ai înfruptat din munca noastră, alţii, ceva mai mici şi mai puţin lacomi.

Acum, la despărţire, ce pot să-ţi spun decât tradiţionala urare strămoşească, făcută la mazilirea domnilor, că tot ţi-e ţie drag Stanbulul: “Drum bun şi nu uita să-ţi iei săpun, că funie găseşti pe drum”. Bine, funia nu e neapărat necesară, căci poţi să-i ceri cumătrului Năstase un pistol cu apă, o puşcă de jucărie sau o lamă de ras ca să te sinucizi de tot. Dar de săpun chiar te rog să nu uiţi. Acolo unde o să mergi tu în curând o să ai nevoie de el ca de apă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare