HomeSocialWow! Click aici și vezi de ce o să...

Wow! Click aici și vezi de ce o să ne omoare presa românească!

Aproximativ 60% din știrile de pe internet nu-ți mai spun nimic din titlu. La fel ca titlul de mai sus. Dacă vrei să afli o informație, cât de mică, trebuie să te obosești cu un click și-s numeroase cazurile când un titlu bombastic nu te duce decât la o „știre” despre o rupere de unghie, ori un scărpinat în ureche făcut în spațiu public de cine știe ce vedetă.

Într-o rea zi, că bună nu-i pot spune, se va-ntâmpla inevitabilul: un meteorit, o epidemie, o armată zombi, bombă atomică, extratereștri – ori cine știe ce – va amenința România și restul planetei. Cel mai probabil majoritatea locuitorilor planetei vor fi demult retrași în munți, peșteri și buncăre, dar românii vor sta liniștiți în casă, dezinteresați de titlul mare de pe site-ul Libertatea/RomâniaTV/Realitatea/Evz/Adevărul/ș.a.m.d. care spune „Incredibil! Click aici și vezi ce te poate omorî în mai puțin de o zi!”.

Asta-i versiunea modernă a ciobanului care tot strigă „LUPUL!”. Problema e că-n basmul popular ciobanul supraviețuiește și nu-i mor decât oile. În zilele noastre mor și oile și ciobanul stresat că nu face trafic.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare