Adi Mutu, liniuță one way, spre Tokyo

de Laurenţiu Muşoiu , 06 februarie 2020

BREAKING NEWS. Mutu a început să vorbească, în platoul de televiziune.

Selecționerul echipei naționale de fotbal Under 21, Adrian Mutu, a rupt tăcerea și a dezvăluit, în direct, la unul dintre posturile de televiziune cu telefonie mobilă, planurile sale pentru a face performanță cu tricolorii mici.

Este bine știut faptul că, încă de la prima întâlnire cu selecționerul Adi Mutu, jucătorii de la Under 21 reperează, mult mai repede, liniile albe.

Acest lucru

Îi va ajuta să se orienteze mai bine pe suprafața de joc.

De orientarea în afara terenului se va ocupa selecționerul, deoarece are multe să le ofere tinerelor speranțe ale fotbalului românesc, din bogata sa experiență.

Acum, marea provocare, pentru selecționerul Adrian Mutu, se numește Tokyo.

Mutu speră să rupă norma la Jocurile Olimpice, dacă nu va insista selecționerul naționalei mari, Mirel Rădoi, să-l treacă pe tușă, pentru competiția din Japonia.

Adi Mutu s-a înțeles însă, întotdeauana, bine cu linia de tușă.

Probabil că Rădoi l-ar lăsa pe Mutu să preia frâiele pentru Tokyo, dar niște islandezi ar putea să-l lase, la rândul lor, fără altă ocupație pe selecționerul Naționalei.

Pentru Federația Română de Fotbal (FRF), varianta cu Adi Mutu, la Tokyo, ar fi cea mai convenabilă.

Pentru fostul star al Fiorentinei, FRF ar putea avea nevoie doar de un bilet de avion dus, spre Tokyo, având în vedere prevederile legislației din Japonia, care l-ar putea face pe selecționerul de la Under 21 să fie puțin reținut.

În rest, alte probleme de adaptare nu ar trebui să aibă selecționerul Adrian Mutu, în Japonia.

După cum dezvăluia chiar el, cu aglomerația a fost obișnuit de mic, când bunica sa îl trimitea, de dimineață, să aștepte la cozile comuniste.

Se pare că Adi Mutu a fost, de mic, atras de linii și cu întinsul la ele.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+