HomeSportCurling si alte sporturiCând fața îți aduce mai multă faimă decât cariera

Când fața îți aduce mai multă faimă decât cariera

Dacă ați picat de curând în vastul internet probabil nu știți cine este McKayla Maroney. Nu, nu e numele de “scenă” al vreunei actrițe de pe site-urile alea pe care vă uitați voi și despre care mi-a spus un prieten.

McKayla, sau Mihaela mai pe românește, a pierdut medalia de aur la olimpiada de gimnastică din 2012 în detrimentul compatrioatei Sandra Izbașa. Și pe când stăteau ele frumoase pe podium să-și asculte imnul, McCaela a făcut o grimasă schimpică-foc, genul de față pe care o face iubita ta când îi promiți c-o duci la restaurant și o scoți la McDondald’s. Sictir, jenă, nemulțumire, “ce porcărie”.

Și de atunci fața nemulțumită a McCaelei este marcă înregistrată și am tot văzut-o pe net în tot felul de ipostaze comice. Chiar și Obama, într-o întâlnire cu McCaela, a ținut să-și facă o poză cu celebra grimasă. Ce înseamnă asta?

Că aceea față nesatisfăcută îi aduce mai mult succes și venituri decât întreaga carieră de gimnastă. Partea tristă e că o strâmbătură de locul doi a eclipsat o gimnastă de locul I.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare