HomeSportFotbal si afaceriCe proceduri magice ar trebui să folosească Tata Puiu...

Ce proceduri magice ar trebui să folosească Tata Puiu în meciul cu Elveția?

Diseară, selecționata de fotbal a României va disputa un meci foarte dificil, în compania echipei Elveției. Practic, o înfrângere ne va trimite acasă, în timp ce un egal ne-ar putea menține în cărțile pentru calificare. De victorie nu vorbim, că am mai făcut-o deja înaintea meciului cu Franța și ați văzut ce-am pățit. Care va fi rezultatul nu știu decât Dumnezeu și, probabil, Carmen Harra, care însă nu spune la nimeni. În schimb, noi știm ce la ce proceduri magice ar putea apela Tata Puiu ca să triumfe în meciul de azi și vi le și dezvăluim.

Cuviosul Penaltie: o icoană aflată în panoplia lui Tata Puiu și care a dat rezultate foarte bune și în meciul cu Franța. Pentru rezultate optime, icoana trebuie pupată de zece ori pe minut când mingea se află la jumătatea terenului și de zece ori pe secundă când a intrat în careu.

Cuviosul Ofsaidie: recomandată atât în fazele de atac, cât și cele de apărare, icoana cuviosului Ofsaidie trebuie scoasă la pupat în situații pasibile de ofasid, pentru că îi înțepenește pe loc pe elvețieni și aceștia nu mai pot face pasul la ofsaid. Când ofsaidul e la noi, icoana provoacă orbirea temporară a tușierului, care uită să mai ridice fanionul, iar noi înscriem.

Cuviosul Obstrucție: chiar și în situații de unu la unu, când atacantul advers nu mai are în față decât portarul, icoana Cuviosului Obstrucție poate face minuni. E suficient să fie atinsă pentru ca elvețianul să se împiedice și să cadă. Jucătorul nostru poate să-i dea și un brânci adversarului, icoana va face în așa fel încât brânciul să nu se mai vadă la reluare.

Cuviosul Henție: în situațiile dificile, când elvețienii o să fie călare pe noi, în careu, Tata Puiu trebuie să scoată icoana Cuviosului Henție. Aceasta permite oricărui jucător de câmp român să respingă mingea cu mâna, înainte să intre în poartă, fără ca arbitrul să vadă. La fel, atunci când e mingea în careul advers, iar atacanții noștri n-o mai pot ajunge cu capul, Tata Puiu trebuie să se roage intens și Cuviosul Henție va face diferența, înscriind cu faimoasa ”mână a lui Dumnezeu”, folosită și de Maradona, în 86.

Cuviosul Cânepie: în loc să-l lase pe Alibec să fumeze Kent 8 în vestiar, Tata Puiu ar putea apela la ajutorul Cuviosului Cânepie. Patronul spiritual al lui Mutu ne-a mai ajutat, de altfel, de multe ori în trecut și acum o rugăciune bine făcută și un cui trecut din mână-n mână de primul unsprezece îi vor ajuta pe băieți să nu mai fie așa de inhibați și să și marcheze, desigur, dacă vor mai vedea în față o singură poartă.

Magia runelor: dacă niciuna dintre icoanele de mai sus nu va da rezultate, Tata Puiu ar putea apela la metoda magică folosită de antrenorul Germaniei, Joachim Lowe, băgându-și mâna în pantaloni și scărpinându-se zdravăn, în timp ce invocă zeii din panteonul germanic. La nemți a avut succes, că au bătut cu 2-0, de ce n-ar avea și la noi?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare