Comunitatea științifică internațională recunăaște CSA Steaua drept a doua clonă din istorie după Dollt, a ceva condus de cioban

de Laurenţiu Muşoiu , 14 martie 2023
Comunitatea științifică internațională recunăaște CSA Steaua drept a doua clonă din istorie după Dollt, a ceva condus de cioban

Nu au reușit să înduplece Federația Română de Fotbal sau decidenții politici, astfel încât formația lor favorită să aibă drept de promovare în primul eșalon fotbalistic al țării, dar toți cei zece suporteri ai Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București au un motiv bun de mândrie.

Comunitatea științifică internațională a ajuns la un comun acord și a stabilit că, după celebra oaie Dolly, CSA este a doua clonă din istorie după ceva controlat de un cioban.

Patronul Fotbal Club FCSB, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, s-a arătat indignat de această decizie a comunității științifice, dar a promis că nu se va lăsa întrecut de CSA nici în această competiție istorică.

Becali a demarat deja un proiect major, prin care clubul său va deveni o veritabilă fabrică de clone de antrenori, recunoscută la nivel internațional.

Tocmai din acest motiv, omul de afaceri va importa materie primă chiar din Italia, potrivit ultimelor sale declarații, pentru a produce clone de antrenori de ultimă generație, care nu ar putea fi identificate nici de raderele instalate de Răzvan Burleanu la FRF.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+