HomeSportFotbal si afaceriFotbal pe pâine (episodul 2)

Fotbal pe pâine (episodul 2)

Dinamo e pe val. La handbal

Nu mă pricep la handbal, dar mă bucură orice victorie românească în domeniul sportiv. Serios, când aud că am învins iar la șah sau la rummy pe echipe ies la Piața Universității cu vuvuzela și urlu până dimineață. Acum a sosit momentul să ne bucurăm pentru echipa de handbal Dinamo care a reușit o victorie surprinzătoare în EHF. Nici EHF nu știu ce e, putând fii un Champions League al handbalului sau ”Echipe Hrănite Fain”, dar important e că jucăm bine și spectaculos. Felicitări jucătorilor care au reușit să întoarcă un rezultat mare și să învingă echipa spaniolă Granollers în ultimele secunde. Ăsta e un lucru bun și încurajator și pentru fotbaliștii de la Dinamo. Poate dacă aruncă mingea cu mâna dau și ei un gol…

Steaua vrea în Ghencea

Reghe a postat pe Facebook o fotografie în care deplânge situația în care a ajuns Steaua/FCSB. Probabil s-a săturat să antreneze echipa pe la Domnești și-n parcuri, iar meciurile oficiale să le joace la Pitești, dar nu se va soluționa prea curând problema pentru că Gigi nu pare pus pe compromisuri cu armata, așa că în curând Steaua ar putea să-și mute meciurile de acasă unde e mai ieftin cu putință: Văscăuți, Rădăuți sau la Ruse în Bulgaria. O altă întrebare: de ce să se întoarcă în Ghencea? Pentru ce? Că ei nu reușesc să umple un stadion la Pitești, stadion care n-a mai văzut fotbal serios de ani de zile. Vin în Ghencea să ce? Să se-ntristeze că joacă la trei sferturi de stadion gol? O să le cadă și mai rău moralul. Mai bine o iau de la 0 și joacă pe o pajiște în fața a 10-15 scaune ocupate și în timp, dacă e cerere, mai pun și o bancă de lemn.

Hagi are curaj

Ce îl face pe Hagi să fie un antrenor bun, și nu credeam că e ceva care să-l facă vreodată să-și spună „antrenor”, e faptul că are curaj. De exemplu, după înfrângerea din campionat, 1-2 cu CSM Iași, a spus sus și tare că el va băga doar tineri în echipă până la finalul campionatului. Și ăsta e un lucru de un curaj incredibil. Practic consolidează și pune bazele viitorului fotbalistic. Pe când alții se bat în transferuri, majoritatea total neperformante, poftim că Hagi, așa haotic lingvistic cum îl știm, are un curaj demn de Arsene Wenger. Foarte bine, Rege! Dacă există karma să știi că te așteaptă un campionat câștigat cu fotbaliști de 14 ani.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare