HomeSportCurling si alte sporturiFOTO. O dată cu Caroline, se duc și banii...

FOTO. O dată cu Caroline, se duc și banii din drepturi TV ale WTA

Federația internațională de tenis WTA estimează pierderi majore din drepturile de televizare.

Acestea, după ce jucătoarea daneză de tenis, fana numărul unu a formației FC Liverpool, Caroline Wozniacki, și-a anunțat retragerea.

[image image-id=”50925″ height=”400″ width=”400″ image-title=”Așa-i”]

Vești proaste pentru iubitorii sportului alb. Una dintre cele mai sexy prezențe din circuitul WTA își va lua adio de la tenis. Fost număr unu mondial, daneza Caroline Wozniacki se va retrage din activitate în luna ianuarie, după Australian Open. „Mă voi retrage din tenisul profesionist după Australian Open, în ianuarie 2020”, a scris săptămâna trecută jucătoarea de 29 de ani pe contul său de Instagram.

Caroline s-a căsătorit în această vară cu fostul baschetbalist David Lee, în Italia. Serena Williams a fost una dintre domnișoarele de onoare, în timp ce Angelique Kerber s-a numărat și ea printre invitați. Au fost prezenți și alți sportivi la nunta celor doi, printre care baschetbaliștii Pau Gasol și Harrison Barnes și starul din NFL Jesse Palmer.

De-a lungul timpului, Wozniacki a realizat mai multe pictoriale incendiare pentru revista Sports Illustrated.

Australian Open este singurul turneu de Grand Slam pe care l-a câştigat Wozniacki, în 2018, după o finală cu Simona Halep.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare