HomeSportCurling si alte sporturiInternaţional Autotest Challenge Etapa 1 - Cupa Colosseum

Internaţional Autotest Challenge Etapa 1 – Cupa Colosseum

Duminică, 17 aprilie, în parcarea din Colosseum Retail Park (Sos. Chitilei 284., sector 1, Bucuresti), se va desfășura Etapa 1 – Colosseum a "INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2016". Startul va fi dat la ora 10:30, concursul adresându-se tuturor pasionaților de automobilism sportiv, posesorilor de automobile de serie, de competiție sau construite artizanal.

Concurs:

Anul acesta, gazda evenimentului Colosseum Retail Park organizează un concurs adresat spectatorilor, în care premiul cel mare constă într-un curs de conducere defensivă susținut în cadrul Academiei Titi Aur. Doritorii sunt așteptați să se înscrie online pe www.thecolosseum.ro/concurs, în perioada 7-14 aprilie, și să vină la spectacolul auto din 17 aprilie, oricând în intervalul 10:00 – 16:00. Mult succes!

Detalii despre International Autotest Challenge 2016:

Campionatul are deja o tradiție printre fanii automobilismului, acesta fiind cel de-al VI-lea an consecutiv de când este organizat.

Spectatorii vor asista la un adevărat spectacol, în care piloții cu mașini de concurs din ce în ce mai bine pregătite, vor lua startul în competiție. Lupta va fi strânsă în cadrul primei etape, pentru a acumula cât mai multe puncte în concurs. Astfel, pe traseul stabilit din parcarea Colosseum Retail Park, piloții vor trebui să își demonstreze măiestria în conducere, executând manevre de mare precizie, să treacă printre jaloane fără să le atingă, mersul cu spatele, derapaje, toate acestea în cel mai scurt timp posibil.

Startul evenimentului se va da la ora 10:30, cu antrenamentele cronometrate, manșa I de concurs urmând să înceapă la ora 11:45.

Și pentru că este deschis oricarui tip de participant, inclusiv juniorilor între 14-18 ani, încurajând totodată și participarea feminină, concursul atrage în fiecare an tot mai mulți concurenți. Astfel de-a lungul celor patru ediții, peste 300 de piloti și-au aratat măiestria în pilotarea mașinii.

Poziția în clasament va fi dată de timpul cel mai bun rezultat prin cumularea timpilor celor mai bune două manșe din totalul de trei, la care se adaugă eventualele penalizări.

International Autotest Challenge 2016 reprezintă alternativa legală și sigură pentru tinerii atrași de întrecerile cu mașini. Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție. De aceea, se desfășoară într-o singură zonă, putând fi urmărit de spectatorii interesați.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare