HomeSportFotbal si afaceriRădoi ar promova jucători U7, dar aceștia sunt disponibili...

Rădoi ar promova jucători U7, dar aceștia sunt disponibili doar în Săptămâna Altfel

Selecționerul propus al Naționalei României, fostul antrenor al echipei de tineret, Mirel Rădoi, vine cu o nouă strategie pentru Tricolori, în vederea obținerii calificării la Campionatul European de fotbal din 2020, prin barajul din UEFA Nations League.

Pe lângă jucătorii promovați de la Under 21, Rădoi vrea să mai aducă un suflu nou la Națională.

Noul selecționer vrea să promoveze și jucători under 7, fiind conștient că aceștia ar avea o gândire mai limpede față de seniorii și tineretul României.

Marea problemă a lui Mirel Rădoi este că jucătorii under 7, vizați de el, nu vor fi disponibili decât în Săptămâna Altfel și în vacanțele școlare.

În plus, este posibil ca părinții să nu-i lase pe fotbaliști la joacă.

Mulți dintre fotbaliști au fost deja învățați din familie să nu se joace cu islandezii.

Rădoi mizează pe ideea că suporterii under 14 s-au dovedit mai buni decât cei maturi și că așa s-ar putea întâmpla și în cazul jucătorilor.

Marele avantaj, în cazul promovării jucătorilor under 7, este că aceștia ar putea fi susținuți, din tribune, chiar de colegii de clasă, în perspectiva unei foarte probabile noi suspendări a terenului propriu al României.

O altă tactică așteptată de la Mirel Rădoi este titularizarea netitularilor de la echipele de club, după modelul Naționalei Under 21, unde buturile sunt apărate de portarul formației Fotbal Club FCSB, Andrei Vlad.

Finanțatorul Fotbal Club FCSB, nașul Gigi Becali, speră ca, acum, după instalarea finului Mirel Rădoi, Mbappe de România, Florinel Coman, să nu mai fie oaia neagră a Naționalei.

Cu toate că ar putea avea mult mai mulți jucători ai clubului său selecționați, Gigi Becali ar putea rata viitoarele meciuri ale Naționalei, fiind puțin reținut.

Acestea, după ce procurorii Direcției Naționale Anticorupție au demonstrat că nu știu cum funcționează fotbalul românesc, confundând datoria lui Becali pentru nepotul său, Vasile Geambazi, pentru două meciuri vândute în Liga I, cu o spălare de bani.

[image image-id=”50903″ height=”400″ width=”400″ image-title=”Noua”]

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare