HomeSportFotbal si afaceriTactica la Euro 2016 după Mircea Sandu

Tactica la Euro 2016 după Mircea Sandu

Fostul patron al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat că nu-și face mari speranțe pentru meciul de debut cu Franța și recomandă antrenorului Puiu Iordănescu o abordare pe considerentul „frica păzește pepenii”. Doar că-n cazul nostru „frica” e o caracteristică de bază a poporului și „pepenii” sunt seci.

Conform ilustrului Mircea Sandu, România ar juca cel mai bine cu 11 portari, ori cel mai ofensiv mod, cu 1 portar și 11 fundași. Practic ne ducem până la Euro ca să le arătăm francezilor ce înseamnă să bagi autocarul în poartă. Și francezii știu ce-i ăla autocar, că au văzut multe ticsite cu români veniți s-o bage-n poartă, plasă și buzunar.

Tind să cred că e bine să-i dăm credit lui Mircea Sandu, fiind omul care a dus România pe culmile fotbalistice. El știe mai bine ce înseamnă să te dai la fund când ești atacat și cum să te ferești de nasoale.

Așa că să-l ascultăm pe domnul Sandu și să facem la Euro ce făcea și el când patrona FRF-ul: shopping și dineuri. Și eventual câteva concedieri, să pară că am muncit.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare