Un vânzător de semințe promite să cumpere CSA Steaua, dacă Armata îi va permite să-și comercializeze bomboanele agricole pe stadionul din Ghencea

de Laurenţiu Muşoiu , 05 iulie 2022
Un vânzător de semințe promite să cumpere CSA Steaua, dacă Armata îi va permite să-și comercializeze bomboanele agricole pe stadionul din Ghencea

Salvarea pentru Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București pentru ca roș-albaștrii să poată promova în primul eșalon fotbalistic al României ar putea să vină chiar din Giulești.

Un important comerciant de bomboane agricole din cartierul Giulești-Sârbi, spațiu tradițional pentru suporterii formației Rapid București, promite că este dispus să cumpere pachetul majoritar al CSA Steaua, astfel încât Militarii să aibă drept de promovare în Liga I, din sezonul viitor.

Singura condiție pusă de comerciant este ca Armata să-I permită vânzarea de semințe de florea soarelui și dovleac pe noul stadion din Ghencea.

Acest comerț ar putea deveni principala sursă de finanțare a CSA Steaua București.

Suporterii steliști ar putea ajunge astfel să finanțeze clubul favorit, asemeni celor de la DDB în cazul retrogradatei Dinamo.

Diferența va fi că în loc de un card de membru și o eșarfă, suporterii-finanțatori ai CSA Steaua București vor primi câte o pungă de semințe de floarea soarelui, la fiecare partidă de pe teren propriu a favoriților.

Cei care vor achiziționa pachetul Gold de finanțare vor primi câte o pungă de semințe de bostan.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+