HomeSportFotbal si afaceriUnii merg mii de kilometri pentru a arăta că-s...

Unii merg mii de kilometri pentru a arăta că-s proști

Nu știu dacă sunteți la curent cu jocurile de la Euro 2016. Cred că planeta e împărțită în trei categorii de oameni. Cei cărora nu le pasă de Euro, cei care se uită la meciuri și au un minim de interes, și ăia care fac tot posibilul să fie memorabili prin prostia lor. Și nu, nu mă refer la vreo gafă făcută de vreun fotbalist, ori faptul că Nea Puiu l-a ținut pe teren pe Adi Popa mai mult decât era logic. Vorbesc despre suporteri. Ăia ruși.

De când au ajuns în Franța au început să facă prăpăd. Au adus cu ei buna tradiție a invaziei „civilizate”, lucru pe care l-au făcut mai mereu în istorie, fie că vorbim de fotbal sau „vizite pașnice” pe alte pământuri. Așa că de când au pus piciorul pe pământ franțuzesc, suporterii ruși au început să bea (ce altceva), să facă scandal și să se bată cu lumea. Nu conta că-i înainte de meci, după sau în timpul acestuia, un pumn care a stat prea mult încleștat pe o sticlă de vodcă ajungea inevitabil în fața cuiva.

Acum Rusia riscă depunctări masive. În contextul în care n-au pornit rău la Euro. Practic, prostia unor lobotomizați cu alcool poate afecta munca mai multor oameni. Ăștia-s genul de maimuțe de care trebuia să se ia Buzdugan&Morar.

Suntem martorii unui nou model de om: homo cretinus. O aberație genetică incapabilă să distingă situații și să se adapteze. E acela care merge mii de kilometri pentru a arăta, multicultural, că prostia lui e singurul lucru care se adaptează. Poate să fie prost și-n Rusia și-n Franța.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare