HomeStiriAcuzații dure lansate de Dan Șova: “Zăpada vine de...

Acuzații dure lansate de Dan Șova: “Zăpada vine de la iudeo-masoni!”

După ce s-a lăudat că a sfidat legile fizicii curățând de pe șoselele patriei 2,26 de milioane de tone de zăpadă, Dan Șova, ministrul Marilor Proiecte, șochează cu o nouă declarație-bombă: de vină pentru căderile masive de zăpadă de săptămâna trecută nu a fost Băsescu, ci oculta mondială condusă de iudeo-masonerie.

“Acum câteva zile, când încă mai căutam contractul Bechtelul ca să i-l dau mamei să mai revizuiască niște clauze, am găsit undeva pe la Guvern o carte excepțională, Protocoalele Înțelepților Sionului” i-ar fi povestit Șova unui apropiat din anturajul său. Răsfoind din nou cartea ieri, Dan Șova ar fi ajuns la concluzia că, pe lângă faptul că evreii, prin iudeo-masonerie sau grupul Bilderberg, controlează marea finanță mondială, au reușit să și construiască un dispozitiv prin care să atace meteorologic țara noastră, pentru a știrbi din cotele de încredere halucinante atinse de USL în sondaje. Așadar, zăpada căzută în ultima săptămână în țară nu a fost o întâmplare, ci un adevărat complot împotriva țării noastre, după cum confirmă și descoperirile unor importanți parapsihologi conspiraționiști. Până și Lorin Fortuna i-a dat dreptate ministrului Marilor Proiecte, el bănuind însă că la miijloc ar fi vorba, mai degrabă, despre niște reptilieni tăiați împrejur.

Într-o nouă postare pe Facebook însă, Dan Șova se laudă că ministerul său a găsit o soluție chiar mai bună decât cea aplicată până acum: a reușit să facă Soarele să apară pe cer și să înceapă deja să topească zăpada. Cum? Plimbându-l, ca-n anii ’90, pe Ion Iliescu, cel care, atunci când apare, Soarele răsare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare