HomeStiriArmata Română angajează babe pentru a deochia inamicii

Armata Română angajează babe pentru a deochia inamicii

Sătui să fie criticați pentru că achiziționează armament din perioada domniei lui Mircea cel Bătrân, Armata Română s-a hotărât să angajeze mai multe babe pentru a deochia inamicii. Aceștia s-au consultat cu unele dintre cele mai cu har bătrâne din țară și au aflat că scutul anti-deochi este mult mai sigur decât cel anti-rachetă de la Deveselu.

„Am angajat până acum două babe pe care le-am așezat strategic la granița cu Ungaria și Republica Moldova, pentru a-i deochia pe inamicii politici de la Budapesta și Moscova. Până acum am primit confirmări din teritoriu că unor importanți lideri politici din Ungaria și Rusia le este rău și au o stare de disconfort  metafizică“, a declarat unul dintre reprezentanții armatei.

Sub protecția anonimatului, băbuțele au declarat că pot deochia până la 3.000 de kilometri distanță și pot scuipa o infanterie românească împotriva deochiului și la 2.500 km distanță. Acestea au și un vocabular extins ce cuprinde deja arhicunoscutele „Putin, frumușelul, mânca-i-aș dosărelul lui de KGB-“ și „Viktoraș Orban, pupa-i-aș ochișorii lui rotunzi ca o gaură de kurtos“.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare