HomeStiriB.U.G. Mafia lansează primul album cu cântece pentru copii

B.U.G. Mafia lansează primul album cu cântece pentru copii

Cunoscuta trupă de hip-hop B.U.G. Mafia își șochează fanii lansând primul său disc cu muzică pentru copii. Intitulat „Bag p*** în el de LEGO”, noul album conține zece piese menite să scoată la iveală toate problemele prin care poate să treacă un copil, de la frustrarea metafizică pe care o simți când mami nu vrea să-ți ia înghețată pentru că ai roșu în gât, până la angoasa unui copil care intră pe site-uri deocheată atunci când sunt părinții acasă.

Printre viitoarele hituri găsim titluri ca „Ești un pârâcios, să sugi p*** până la os”, „Mami ești cu m***, mi-ai luat jucăria” sau „Mi s-a spart mingea de fotbal”. Liderul formației B.U.G. Mafia, Tatae, ne-a declarat în exclusivitate următoarele: „Frate, noi am vorbit ani de zile despre viața din cartier, dar ne-am dat seama că nu-i mare diferență între ce simiți când dealer-ul tău a rămas fără biluțe de heroină și când magazinul din scara blocului nu mai are napolitanele preferate. Astfel, ne-am gândit că e cazul, mai ales acum că am îmbătrânit, să vorbim și despre problemele generației tinere.”

Am discutat și cu Uzzi, dar nu vă putem reproduce ce ne-a spus acesta, ba chiar i-am dat foc telefonului pe care am înregistrat conversația. Reporterul care i-a luat interviul deja a început să vadă un psiholog după toată experiența.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare