HomeStiriBiserica Ortodoxă Română are o nouă campanie de PR:...

Biserica Ortodoxă Română are o nouă campanie de PR: „Măcar nu vă violăm copiii!”

Văzând că încrederea românilor în biserică este într-o continuă scădere, oficiali ai companiei B.O.R. S.A. pregătesc o nouă campanie de imagine prin care să-și readucă brandul, care era odinioară mai popular la noi decât Iisus Hristos însuși, înapoi în inimile clienților săi. Campania poartă numele „Măcar nu vă violăm copiii!” și încearcă să-i apropie pe români de biserica strămoșească, arătându-le că popii noștri măcar vor doar bani, nu sex cu minori, atentate sinucigașe sau orgii sexuale cu pipi ca-n alte părți.

Am vorbit câteva minute cu Diaconul Piarie, VP of Marketing & Public Relations în cadrul B.O.R., care ne-a descris mai pe larg despre ce e vorba. Ne-am întâlnit cu acesta la piscina de bănuți de aur unde se relaxează mai toate figurile importante din administrația corporației spirituale. „Cred că românii nu-și dau seama cât de norocoși sunt că se ocupă biserica noastră de sufletele lor. Competitorii noștri sunt mult mai duri și oferă cam aceleași servicii la costuri mult mai mari și, dacă mă întrebați pe mine, la o calitate mai slabă. Niciun preot ortodox nu-ți va cere virginitatea băiețelului tău de șapte ani pentru mântuirea păcatelor, ci maxim un Mercedes S-Classe, care, dacă stai să te gândești mai bine, e un preț avantajos pentru o eternitate în rai.”

Campania  va fi compusă din spoturi TV și afișe publicitare în care însuși Daniel Ciobotea, Chief Executive Officer în cadrul B.O.R. S.A., le livrează enoriașilor mesaje precum „Măcar nu-ți cer să te arunci în aer!”, „Măcar nu am drept de prima noctis!” sau „Măcar nu te pun să te razi în cap și să stai ore-ntregi într-un picior!”. Administrația ortodoxă speră ca astfel românii să aprecieze ce au și să tacă dracului din gură când văd că unii preoții își pun euro în loc de tapet prin case.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare