HomeStiriBomba cu hamburger, arma secretă a SUA împotriva Coreei...

Bomba cu hamburger, arma secretă a SUA împotriva Coreei de Nord. Românii lucrează la torpila cu șaormă

Vizibil afectat de declarațiile îngrijorătoare ale lui Kim Jong-un, Barack Obama și-a pus la muncă cercetătorii militari de la Pentagon, pentru a definitiva o armă cu ajutorul căreia să poată subjuga regimul de la Phenian.

În acest sens, John Baker, unul dintre oamenii de știință în cauză, a anunțat deja pe pagina sa de Facebook că SUA dețin bomba cu hamburger, o armă care se va dovedi, cu siguranță, letală în cazul în care nord-coreenii vor rămâne deciși în planul lor de a-și umfla mușchii pe scena internațională. „Știam de multă vreme că hamburgerii sunt o bombă alimentară, dar nu mă gândisem până acum câteva zile că ei ar putea fi folosiți și ca o armă împotriva unor state inamice”, a scris John Baker pe Facebook. Din câte se pare, principiul pe baza căruia bomba cu hamburger funcționează este foarte simplu: americanii vor lansa proiectilele din bazele lor militare din Coreea de Sud, iar atunci când vor ajunge în Phenian ele vor exploda, rezultatul fiind câte un hamburger pentru fiecare cetățean. După o asemenea masă copioasă (conform estimărilor inițiale, un hamburger are aportul caloric pe un an de zile al unui nord-coreean), aceștia vor adormi instantaneu, lăsând cale liberă trupelor americane să intre și să cucerească țara fără a provoca vreo pagubă umană.

Aliat al SUA în cadrul NATO, România pare decisă și ea să dea o mână de ajutor: Ion Brutaru, un expert în probleme militare din cadrul Ministerului Apărării, ne-a declarat, în exclusivitate, că țara noastră lucrează la o armă similară: torpila cu șaormă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare