HomeStiriBrațul Borcea închis în Dosarul Transferurilor

Brațul Borcea închis în Dosarul Transferurilor

Obișnuiți cu numeroase „arestări în lipsă”, judecătorii care se ocupă de Dosarul Transferurilor, în care sunt implicați mai mulți oficiali ai fotbalului românesc, au declarat că anul acesta se vor realiza mai multe arestări, inventând „arestările în schimb”. Asta, deoarece inculpații găsiți vinovați sunt foarte greu de găsit, așa că se apelează la înlocuitori.

Pentru început, dacă fostul patron al echipei Dinamo Cristi Borcea nu se întoarce-n România de la Miami, se va demara închiderea brațului Borcea, considerat ca fiind implicat în toată această afacere cu transferurile. „Există mai multe legături cu Dosarul Transferurilor decât ați crede”, a declarat un judecător. „În primul rând, foarte mulți  bani s-au dus pe apa sâmbetei, și există dovezi că numele Borcea este vehiculat în acest caz. Să nu mai vorbim că cel puțin o dată-n viață, până să prindă gustul străinătățurilor, unul dintre cei opt inculpați s-a dat cu șalupa pe Dunăre.”

Urmărind acest fir logic de arestări, în cazul verilor Becali se vor demara arestări ale actorilor Robert de Niro și Joe Pesci, în locul lui George Copos îl vor aresta pe Unchiul Scrooge și pe Minie Mouse în locul lui Mihai Stoica. Jean Pădureanu, Gigi Nețoiu și Gică Popescu au primit cu suspendare, deci se condamnă doar trecerea timpului.

exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare