HomeStiriBucureștiul se implică în criza din Ucraina: batalioane de...

Bucureștiul se implică în criza din Ucraina: batalioane de maidanezi se îndreaptă către Rusia

Ultimul caz care a pus din nou problema câinilor maidanezi din România pe tapet, cel al unei bătrâne care a fost găsită săptămâna trecută decedată și desfigurată de o haită de câini maidanezi în zona Obor din București, a oferit soluții pentru cea mai mare problemă care macină scena politicii internaționale: cel al expansionismului rusesc în Estul Europei.

Convinsă că această ultimă pățanie a patrupedelor va stârni din nou furia publică împotriva acestora, doamna Emilia Cățeloaia, mare iubitoare de maidanezi și șefa ONG-ului Patru Labe Triste, a venit cu o propunere inedită: a propus ca batalioane de câini maidanezi să fie trimiși în Ucraina, la granița cu Crimeea, gata să atace forțele lui Putin în cazul unui conflict armat. “Se știe că maidanezii au un nas fin pentru oamenii răi, iar rușii sunt, evident, cei mai răi oameni în acest moment”, ne-a declarat, în exclusivitate, doamna Cățeloaia. Receptiv, Sorin Oprescu a început deja să strângă câinii de pe străzile din București și, sub egida NATO, va trimite în zilele următoare curajoasele patrupede cu ajutorul fregatei Regina Maria la noua graniță a Ucrainei cu Rusia, spațiu în care sunt masate deja forțe de ambele părți ale baricadei.

“Vor pleca asemeni unor javre hulite de români, dar se vor întoarce precum niște eroi”, a continuat directoarea ONG-ului Patru Labe Triste.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare