HomeStiriCa să piardă Turcescu, Mircea Badea a votat cu...

Ca să piardă Turcescu, Mircea Badea a votat cu toţi ceilalţi concurenţi de la Eurovision

 

Mircea Badea a trăit finala Eurovision la cote maxime, pregătindu-se intens pentru aseară. Astfel, el a tras un pui de somn la prânz, să nu fie obosit, şi a rugat-o pe doamna Badea să-l lase să se culce mai târziu şi să se uite la competiţie de pe televizorul bun din sufragerie.
Ca să piardă Turcescu, Mirci a pus la punct un plan imbatabil: s-a decis să-i voteze, prin SMS, pe toţi ceilalţi contracandidaţi ai realizatorului de la B1, de pe toate telefoanele sale, plus de pe cele ale părinţilor săi. Deşi a avut emoţii în timpul acordării punctelor de către juriu, Badea a juisat la sfârşit, când Casa Presei a fost undeva jos în clasament, crezând că el a avut o contribuţie definitivă la eşecul lui Turcescu. „L-am făcut pe prost să piardă ”, i-ar fi spus, mândru, Mirciulică tatălui său.
Totuşi, în urma acestei reuşite, el s-ar putea să fi dat de belea: pentru că a trimis zeci de mii de SMS-uri de pe telefoanele părinţilor săi şi le-a făcut acestora o factură astronomică, el va fi pedepsit şi nu va mai avea voie să se joace, timp de o săptămână, cu ceilalţi băieţei de la Antena 3.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare