HomeStiriCampania de arestare „Împarte o celulă cu Gigi!”

Campania de arestare „Împarte o celulă cu Gigi!”

Inspiraţi de recenta campanie a producătorului de băuturi răcoritoare, autorităţile au decis să dea drumul unei mişcări similare. „Împarte o celulă cu Gigi” este un program pe termen nelimitat care presupune, după modelul original, arestarea celor mai corupţi 150 de politicieni din România.

„Suntem dezamăgiţi că nu îl mai avem pe domnul Năstase. Vă daţi seama câţi ar fi venit să se predea singuri, doar ca să aibă oportunitatea de a fi cazaţi în aceeaşi celulă. Şi domnul Becali e un vector bun de imagine. Nici nu am apucat să lansăm campania că am și primit foarte multe autodenunţuri. Problema este că mulţi sunt pungaşi mărunţi, din ăştia de au furat câte o casă sau câte un contract mititel… Noi am vrea să atragem personaje mai importante de atât”, a declarat Mirel Corupţineanu, de la penitenciarul Jilava.

În funcţie de modul în care va evolua campania, autorităţile se gândesc să extindă acest proiect şi să ia în calcul şi alte personalităţi care acum privesc lumea printre gratii. Nu este exclus ca, în câteva luni, să fim martori ai unor mişcări de tipul „Împarte o celulă cu Voicu” sau „Împarte o celulă cu Boldea”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare