HomeStiriCasa de modă Intact a pus în vânzare tricouri...

Casa de modă Intact a pus în vânzare tricouri cu “Free Antena 3”

Nici nu a fost bine anunțată punerea sub urmărire penală a Antena 3 de Direcția Națională Anticorupție, sub vocea tremurândă a lui Mugur Ciuvică și privirea înlăcrimată a lui Mihai Gâdea, că au și apărut deja, pe modelul Gigi Becali, tricourile cu “Free Antena 3”.

Ele au fost produse de casa de modă Intact, sub atenta supraveghere și ascultare a celebrului creator de modă Felix, pe numele său adevărat de profesor Dan Voiculescu. Din prezentarea produsului, cităm: “Tricoul cu Free Antena 3 este, cu siguranță, o piesă de bază în trendul vară-toamnă pentru anul 2013. Realizat din fibre naturale, acesta permite organismului să respire, dar este și călduros, numai bun pentru o plimbare până la răcoarea din Rahova. Va fi de nelipsit pentru proteste pe vreme caniculară în față la DNA, sau în momentele în care înjuri băsiștii când ești cu prietenii.”

Tricourile vor fi distribuite gratis la pachet cu niște pâine pentru cei care se vor uita la circul care va avea loc în această seară la emisiunea lui Mihai Gâdea, “Sinteza zilei”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare