HomeStiriCercetătorii confirmă: MM Stoica este veriga lipsă dintre maimuțe...

Cercetătorii confirmă: MM Stoica este veriga lipsă dintre maimuțe și homo sapiens

După incidentul de ieri de la Skopje, când MM Stoica a agresat un grup de jurnaliști de la Pro Tv în frunte cu o reporteră, celebrii cercetători în biologie evoluționistă de la Universitatea din Băicoi confirmă: managerul Stelei este veriga lipsă îndelung căutată de evoluționiști dintre maimuțe și homo sapiens, o dovadă clară că oamenii și maimuțele au un strămoș comun.

“Gesturile de ieri de pe stadionul din Skopje le-am observat deseori la multe grupuri de cimpanzei, gorile, dar nu și la bonobo, ei sunt mai evoluați”, ne-a declarat Carol Daruin, unul dintre cei mai cunoscuți biologi evoluționiști din Băicoi. El ne-a povestit că aceasta este o dovadă clară că oamenii și maimuțele au, pe lângă un ADN asemănător, și multe aptitudini sociale similare, cum este aceea de a-și marca teritoriul prin a face gesturi obscene și prin expunerea organelor sexuale. “E clar însă că domnul Stoica seamănă totuși foarte mult și cu un om: știe să vorbească la telefonul mobil și articulează cuvinte” a continuat domnul Daruin.

Singura nedumerire a cercetătorilor din Băicoi este cum a fost posibil ca, în anul 2013, să avem un asemenea exemplar hibrid care are atât de multe trăsături în comun atât cu maimuțele cât și cu oamenii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare