HomeStiriCercetătorii confirmă: Vladimir Putin are un penis mic

Cercetătorii confirmă: Vladimir Putin are un penis mic

Deși experții în relații internaționale sau geopolitică se bat între ei pentru a oferi explicații ale agresiunii militare ale Rusiei în Crimeea, unii dintre ei vorbind chiar despre reîncălzirea strategiilor vechi din Războiul Rece, psihanaliștii de renume de la celebra Universitate din Băicoi au reușit să tranșeze, în sfârșit, problema: cauza evenimentelor din Ucraina este mărimea penisului șefului de la Moscova, Vladimir Putin.
“Este un caz clasic de compensare”, ne-a declarat cercetătorul Simion Fraudă, profesor doctor la Universitatea din Băcoi. “În general, bărbații care au un penis mic simt nevoia să-și aserteze masculinitatea altfel. Dacă cei care sunt cunoscuți generic drept <<cocalari>> își cumpără mașini scumpe și stau cu femei <<tunate>>, șefii de stat simt nevoia să penetreze lumea politică altfel: cu tancul”.
Astfel, profesorul ne-a spus că, după toate manevrele cu nave ori expunerea ostentativă de tancuri în exerciții militare lângă Crimeea, nu putem să tragem decât o concluzie: “Vladimir Putin chiar are un penis foarte mic”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare