HomeStiriCercetătorii de la CERN avertizează: Întârzierile CFR afectează integritatea...

Cercetătorii de la CERN avertizează: Întârzierile CFR afectează integritatea continuumului spațio-temporal

Oamenii de știință de la CERN au declarat, într-un comunicat oficial de presă, că sunt foarte îngrijorați din cauza întârzierilor suferite de trenurile CFR, deoarece acestea afectează la nivel cuantic țesătura realității, continuumul spațio-temporal. Nu se cunosc motivele exacte pentru care Universul se întoarce în jurul Căilor Ferate Române, dar există deja câteva fenomene ciudate.

Savanții din Elveția susțin că Buftea, Roșiorii de Vede și alte câteva localități importante pentru sistemul feroviar românesc au apărut, de fapt, acum vreo zece ani, cu tot cu un set de amintiri despre ele în mintea fiecărui român – un fenomen foarte straniu, zic fizicienii. În mod nesurprinzător, majoritatea amintirilor pe care le au concetățenii noștri despre aceste așezări sunt legate de timpul petrecut în vagon, așteptând ca trenul să se miște dracului odată!

Linia București-Constanța este, de asemenea, compromisă, indiferent câte milioane inutile de euro se vor băga în ea, din cauza numărului extrem de mare de trenuri întârziate de-a lungul vremii. Se bănuiește că nici până în ziua de azi unele trenuri nu au ajuns la destinație, fiind blocat într-o bulă spațio-temporală. Este o posibilitate din ce în ce mai mare să ne trezim în Gara de Nord cu vagoane din anii ’90, pline de fani Genius sau Ace of Base și chiar susținători ai lui Emil Constantinescu veniți să-i sărbătorească victoria la alegerile din 1996.

Dacă CFR nu rezolvă curând problema întârzierilor, există șanse să apără găuri în continuumul spațio-temporal care ar face în așa fel încât multe dintre trenurile CFR să ajungă, din greșeală, în colțurile cele mai întunecate al Universului.

Exclusiv online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare