HomeStiriConfuzie la Antena 3: nu știu pe cine ar...

Confuzie la Antena 3: nu știu pe cine ar trebui să înjure diseară

Pe holurile și în studiourile Antenei 3 domnește confuzia: Mircea Badea, Mihai Gâdea sau Dana Grecu se plimbă de câteva zile nervoși, preocupați, deoarece habar nu au pe cine ar trebui să înjure în emisiunile lor din seara asta. Această nervozitate s-a accentuat de dimineață, după ce Ponta a lăsat impresia că e decis să-l lucreze pe Crin în somn și s-o pună pe Kövesi la șefia DNA.

Pe vremuri, viața era simplă pentru ei: știau că de dimineața până seara trebuiau să i-o dea la gioale matrozului. Acum însă, conform surselor noastre din trustul Intact, cei mai antibăsiști dintre realizatorii TV din România se simt descumpăniți. „Prietene, nu-mi dau seama care e cel mai mare ciumpalac dintre ăștia doi”, i-ar fi zis Badea unui apropiat. Într-o situație similară este și realizatorul emisiunii Sinteza zilei, care nu știe dacă diseară să prezinte o investigație despre cuburile de gheață cumpărate la prețuri exorbitante de Administrația Prezidențială sau una despre cât costa o copie xerox pe vremea studenției lui Ponta.

Dana Grecu pare însă mai hotărâtă. „Îmi vine să-i dau și lui Băsescu, și lui Ponta cu o tigaie în cap”, ar fi exclamat aceasta cu o privire războinică.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare