HomeStiriCrin Antonescu revine: vrea să devină președinte de bloc!

Crin Antonescu revine: vrea să devină președinte de bloc!

Cine avea impresia că Crin George Laurențiu Antonescu se va retrage definitiv din viața politică românească, după ce a anunțat, în acest weekend, că nu mai are de gând să candideze la următoarele alegeri prezidențiale, se înșela amarnic. Astfel, conform unor surse din anturajul fostului prieten al lui Victor Viorel Ponta, mai exact una dintre vecinele curioase de bloc ale acestuia, care stă tot timpul cu ochii pe vizor, fostul lider penelist are de gând să candideze la funcția de șef de bloc.

Din câte se pare, Antonescu a luat această decizie deoarece și-a dat seama, după cele câteva săptămâni prinse la Cotroceni, că nu poate sta în totalitate deoparte de politica mare, astfel încât terminarea mandatului fostului președinte al blocului în care el are apartamentul, cel căruia vecinii îi spun Chioru’, se dovedește a fi un bun prilej pentur acesta de a da o nouă lovitură politică. Conform aceleiași surse citate mai devreme, Antonescu are de gând să meargă pe o campanie agresivă, urmând să-l acuze pe actualul președinte de serioase nereguli în timpul administrației sale, precum băutul banilor de întreținere la birtul de la colț. În plus, singura concurență serioasă pentru Crin Antonescu vine din partea vecinului său de jos, Vio. Proaspăt mutat în bloc, tânărul ochelarist Vio și-a dobândit deja reputația de mare mincinos, după ce s-a lăudat tuturor vecinilor săi că e cel mai bun meșter din bloc, el neavând însă nici măcar o cheie de 14.

În alte știri, actualul șef de bloc, Chioru’, a mai fost în vizorul lui Antonescu în anul 2012, când fostul lider al PNL a demarat procedura de suspendare din funcție a acestuia după ce a refuzat să partifice la referendumul organizat împotriva lui Traian Băsescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare