HomeStiriDecizie CNA: Ponta va putea fi chemat la TV...

Decizie CNA: Ponta va putea fi chemat la TV doar alături de un detector de minciuni

Decizie fără precedent adoptată de Consiliul Național al Audiovizualului pentru a combate dezinformările pe care posturile TV (cu precădere cele de știri) le practică de o vreme bună încoace. Astfel, pentru a îmbunătăți accesul la informații adevărate pentru cetățeni, Victor Ponta va fi obligat ca, de fiecare dată când participă la un talk-show al unui canal de știri, să fie echipat cu un detector de minciuni, în caz contrar televiziunea respectivă fiind amenințată cu pierderea licenței de difuzare.

Un oficial din partea CNA ne-a mărturisit, sub protecția anonimatului, că această decizie a fost adoptată în urma nenumăratelor declarații fie mincinoase, fie care se bat cap în cap, din partea premierului. “Am primit numeroase plângeri de la oameni care pur și simplu nu mai știu ce să creadă atunci când vorbește domnul Ponta”, ne-a declarat același oficial. În plus, el a mai adus în discuție și un alt mesaj primit tot de la un cetățean revoltat: “Victor Ponta ăsta, dom’le, minte mai mult decât ăia de la teleșoping”.

Măsura celor de la CNA este însă aspru criticată de ONG-ul “Suntem doi”, organizație care își propune să apere drepturile oamenilor cu personalitate multiplă. “O asemenea măsură l-ar stigmatiza pe viață pe domnul Ponta”, ne-a declarat președintele organizației, Decebal Traian. Declarația a fost aprobată și de cealaltă personalitate a acestuia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare