HomeStiriDoi agenţi au confiscat blindatul american de la parada...

Doi agenţi au confiscat blindatul american de la parada de Ziua Europei

Doi poliţişti de la Circa 7 din Sectorul 2 au confiscat, joi, 9 mai, blindatul american care defila la parada cu tematică militară organizată de primarul Onţanu pentru locuitorii sectorului pe care îl administrează.

Agenţii Costică Dirijeanu şi Marcel Cătuşescu au oprit defilarea încă de la ieşirea din strada Chiristigiilor şi au obligat şoferul blindatului să tragă pe dreapta cât timp au chemat întăriri să ajute la ridicarea autovehiculului.

„Noi ne facem datoria. Suntem de acord cu domnu’ premier că trebuie confiscate maşinile astea obţinute ilegal şi am decis să dăm un exemplu de cum se face treabă. Acum investigăm cum a ajuns tancul ăsta aici în Sectorul 2, că noi nu-l avem înregistrat la permise, că a verificat Marcel. Şi băietul ăsta care conducea are numai categoria B pe permis. Deci clar infracţiune pe faţă, domnu’.  Am vrut să luăm şi tunul de bronz, dar nu ştim exact cum să procedăm, că avem doar o maşină de la ridicări. Poate mai târziu, după ce mâncăm şi noi o porţie de sarmale în Plumbuita de la ora 12.00 şi după ce ducem blindatul la secţie”, a declarat agentul principal-șef Dirijeanu.

Şeful secţiei de poliţie nu a putut fi contactat pentru a fi întrebat ce se va întâmpla în continuare cu blindatul şi dacă cei doi poliţişti vor fi sancţionaţi pentru excesul de zel de care au dat dovadă. La această oră, maşina de război încă este staţionată în Sectorul 2, iar şoferul acesteia nu a fost lăsat să părăsească zona.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare