HomeStiriDRAMATIC! Jucătorii de la Steaua București, loviți de virusul...

DRAMATIC! Jucătorii de la Steaua București, loviți de virusul miserupitei

După ce ani de-a rândul a făcut ravagii pe scena politică de la noi, atingând chiar personalități importante precum fostul președinte de o vară, , o boală serioasă a reușit să atingă și o echipă de fotbal importantă din primul eșalon de la noi, Steaua București.

Astfel, înfrângerea din etapa precedentă din Liga 1, cea cu FC Vaslui, are, dacă ar fi să-i credem pe cuvânt pe specialiști, în sfârșit o explicație clară. Deși echipa din Ghencea a încercat să se scuze, pretinzând că jucătorii săi au fost afectați de o enterocolită virală după ce le-ar fi picat rău un blat, se pare că la mijloc ar fi vorba despre o boală mult mai gravă contractată de jucătorii lui Reghecampf, mai exact ucigătoarea miserupită. Contactați de Academia Cațavencu, specialiștii din cadrul celebrei Universități din Băicoi ne-au mărturist că, de cele mai multe ori, miserupita se transmite pe cale virală, simptomele tradiționale fiind nepăsare, somnolență, lipsă de chef și o vagă durere în cot respectiv în partea dorsală. “Oamenilor care sunt afectați de această cruntă boală pur și simplu li se rupe”, ne-a declarat, în exclusivitate, Simion Fraudă, unul dintre cercetătorii de top din cadrul Universității.

În plus, acesta speculează că nu e posibil ca, la originea acestui flagel din vestiarul Stelei să fi stat chiar Crin Antonescu, cel care este cunoscut drept un stelist dar și un purtător al virusului. Alți specialiști sunt însă de părere că pacientul 0 din vestiarul Stelei este mai mult ca sigur Cristian Tănase. “Lui Dodel i se rupe tot timpul pe teren, e clar că el i-a infectat și pe ceilalți colegi de-ai săi”, au afirmat aceștia.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare