HomeStiriDupă înjumătățirea ratelor la bancă, Victor Ponta va șterge...

După înjumătățirea ratelor la bancă, Victor Ponta va șterge și datoriile bețivilor

După ce premierul Victor Ponta a anunțat că e dispus să-i ajute pe românii care, cu un venit mai mic decât cel mediu, s-au decis să meargă la bancă și să-și facă un credit de consum ca să-și cumpere o plasmă deși stau la garsonieră, se pare că o nouă categorie socială va beneficia de clemența executivului românesc: bețivii.
Astfel, bețivii cronici și săraci, care beau pe datorie sau pe caiet la cârșma ori bufetul comunal, vor beneficia din partea lui Victor Ponta de o nesperată ștergere a datoriilor pe care le-au acumulat în procesul de matrafoxare. “Sunt sigur că cel puțin 5 milioane de români vor saluta această decizie, mai ales o bună parte din cetățenii din județele Moldovei”, a declarat astăzi premierul Ponta în cazul unei conferințe de presă. Deși pentru statul român costurile vor fi destul de piperate (economiștii estimează că doar în județul Botoșani datoriile bețivilor au ajuns la aproape 10 milioane de euro), ministrul Bugetului, Liviu Voinea, a declarat că măsura are sens și economic, deoarece va avea drept efect stimularea consumului și, implict, a unei creșteri economice iresponsabile.
La auzul acestei vești, zeci de mii de vasluieni au ieșit în stradă, au închinat un pahar de cinzacă și, pentru prima oară în mulți ani, n-au mai violat o babă, ci au făcut sex chiar cu nevestele lor.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare