HomeStiriDupă Remus Cernea, și Mircea Badea vrea să se...

După Remus Cernea, și Mircea Badea vrea să se mute de acasă

Gestul istoric al lui Remus Cernea de a se muta, de la o vârstă atât de fragedă (e știut faptul că studiile arată că, la 39 de ani, bărbații nu sunt încă pregătiți să fie luați de la sânul mamelor) din apartamentul părinților săi, singurel cuc într-o garsonieră, a pus pe jar familia Badea. Conform zvonurilor care ne-au parvenit din scara de bloc din Balta Albă în care locuiește Flegmuitorul presei românești, certurile dintre Mircea și familie s-au întețit după ce acesta s-a săturat să fie obligat să ajungă acasă cel târziu la ora 12 noaptea, ori să mănânce tot din farfurie.

În plus, conform unui martor ocular, Badea a început deja să-și ia o parte dintre lucrurile sale cele mai de preț (maioul alb preferat, păpușile cu Action Man și G. I. Joe și posterul cu Țestoasele Ninja) pe care le-ar fi dus, provizoriu, la Carmen Brumă. Contactat telefonic, psihologul Simion Fraudă ne-a declarat că decizia lui Mircea Badea e normală: „Și-a dat seama că are și el, la fel ca Remus Cernea, 39 de ani, așa că a vrut să imite un asemenea model de succes”.

Mama lui Remus Cernea i-a transmis deja condoleanțele sale doamnei Badea. „E sfâșietor să vezi cum îți pleacă puiul de acasă, nu există cuvinte care să exprime o asemenea suferință”, i-ar fi transmis aceasta. De asemenea, ea și-a mai și cerut scuze pentru faptul că Remus al ei l-a învățat pe Mircea la prostii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare