HomeStiriEXCLUSIV! N-o să-ți vină să crezi ce a găsit...

EXCLUSIV! N-o să-ți vină să crezi ce a găsit un bucureștean în baie

Pentru Gică P., locuitor al cartierului Titan, părea să urmeze o zi normală de muncă. S-a trezit de dimineață și s-a dus, ca orice român verde, la baie ca să nu se spele pe dinți și pe față. Nu mică i-a fost mirarea când a descoperit că i se deschisese un Mega Image taman în cadă. Vânzătorul i-a povestit că e vorba de o nouă strategie a lanțului de magazine: dacă clientul nu are timp să intre în supermarket, atunci supermarketul trebuie să intre în casa clientului, pentru a-i ușura pe cât se poate viața. Gică P. ne-a declarat că a fost surprins de câte produse au reușit să înghesuie în baia sa: acesta a putut să-și cumpere, în timp ce făcea pipi, orice, de la carne și până la detergenți la jumate de preț.

Dimineața cetățeanului nostru a devenit și mai ciudată însă când și-a scăpat telecomanda de la televizor sub pat și a descoperit că are un Mega Image și acolo. Deși se afla într-o poziție incomodă, vânzătoarea din supermarketul de sub pat s-a arătat foarte amabilă, iar Gică și-a cumpărat vreo trei pachete de țigări din milă. Toată tărășenia a continuat când domnul P. a încercat să se îmbrace ca să plece la muncă: a mai găsit un Mega Image și-n dulapul de haine, la fel de bine dotat ca primele trei, dar un pic mai curat și în care mirosea destul de puternic a naftalină.

Spectacolul consumerist nu s-a oprit la propriul său apartament: Gică P. a mai dat peste alte câteva magazine Mega Image în lift, în casa scărilor și în cutia sa poștală (vânzătorul înghesuit i-a mărturisit că există câte un supermarket în fiecare dintre cutiile de scrisori ale vecinilor săi). Până când a ajuns la mașină, domnul P. s-a trezit că și-a cumpărat trei pungi pline cu dulciuri, fructe, borcane cu castraveți murați și brichete. Oare unde se vor opri cei de la Mega Image!?

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare