HomeStiriEXCLUSIV! Ponta nu se mai întoarce în România și...

EXCLUSIV! Ponta nu se mai întoarce în România și rămâne în SUA

Lovitură de teatru în urma vizitei lui Victor Ponta în Statele Unite. Conform unei informații care le-a parvenit pe surse reporterilor Academiei Cațavencu, premierul României își va da demisia în următoarele zile, urmând să rămână definitiv în patria hamburgerilor.

Din câte se pare, actualul prim-ministru al României a luat această decizie în urma unei vizite incognito la spa-ul șefului de la Disneyland. Fermecat până peste măsură de talentul lui Victor Ponta, acesta i-a propus liderului PSD să îmbrace costumul de Mickey Mouse la celebrul parc de distracții. El l-a remarcat prima oară anul trecut pe premier, când și-a dat seama, în urma unei poze cu celebrul personaj de desene animate, că premierul României ar fi o mascotă pe cinste.

Ponta a acceptat fără să se gândească prea mult oferta venită de la Disneyland, mai ales că s-a declarat foarte deprimat, după ce de mai bine de-o lună zeci de mii de oameni îi cer demisia. În plus, el i-ar mai fi povestit șefului de la Disneyland că nici cu nevasta sa, Daciana, nu se mai înțelege prea bine în ultimul timp. “Stă tot timpul legată cu cătușele de un copac atunci când se întoarce de la Bruxelles”, s-ar fi destănuit, în lacrimi, Victor Ponta.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare