HomeStiriFanii OTV și-au tras internet dacic

Fanii OTV și-au tras internet dacic

Imediat ce televiziunea poporului a fost închisă de CNA, și-au trecut pe internet, sute de mii de români și-au amintit de cele învățate de la domnu’ Dan și-au început să apeleze la internetul dacic, așa cum au auzit la OTV.

Dan Diaconescu se aștepta să fie mult mai ușor, și cu ajutorul vreunuia dintre sutele de clarvăzători aduși în emisiune să transmită direct în cortexul cerebral al românilor, dar semnalul a fost bruiat de un dram de logică, așa că a apelat la internet. Mulți români abia și-au permis în ultima perioadă două mașini, o vacanță all-inclusive la bulgari, brad de Crăciun și-un laptop, ce să mai vorbim de conexiune la internet. Grație faptului că dacii au descoperit primii internetul wi-fi, toți fanii postului OTV se pot conecta în direct la emisiunea domnului Dan.

La câteva ore după ce OTV a început să emită online nimic, n-a mai fost la fel. Audiența postului a crescut la câteva miliarde de oameni și mai multe site-uri de torrente și filme porno s-au închis, deoarece lumea preferă să-și piardă timpul privindu-l pe Dan Diaconescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare