HomeStiriFuria lui Mircea Badea nu are limite: a amenințat...

Furia lui Mircea Badea nu are limite: a amenințat cu bătaia un țânțar

Mircea Badea traversează, cu siguranță, o perioadă dificilă în viață. Conform psihologilor contactați de AC, ultimele reacții ale realizatorului de la Antena 3 (amenințarea cu bătaia a colectivului revistei noastre, urletele și țipele din fiecare seară, înjurăturile gratuite) sunt un semn fie al unei crize a vârstei mijlocii, fie niște simptome foarte ciudate ale unei boli pe care doar unii bărbați o au, în speță masculus menstruatis ciclus nervosus.

Un alt eveniment ciudat a avut loc în acest weekend și l-a avut ca protagonist tot pe iubitul șpagatist de la miezul nopții. Aflat pe litoralul Mării Negre, semn al crizei financiare prin care trece trustul lui Dan Voiculescu, Mircea Badea a fost văzut, spun surse imaginare apropiate de revista noastră, amenințând cu bătaia un țânțar.

Din câte se pare, motivul furiei lui Mirci a fost acela că țânțarul în cauză l-a înțepat de mai multe ori în limbă. Panicat că ar putea rămâne fără locul său de muncă, din moment ce limba este meseria lui, Badea l-a amenințat, furios, în repetate rânduri pe țânțarul în cauză, până când, finalmente, a reușit să-l dovedească după ce, în cuvintele sale, i-ar fi dat acelui Giumbix până l-a julit fatal.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare