HomeStiriGigi Becali, eliberat de urgență pentru a ajuta la...

Gigi Becali, eliberat de urgență pentru a ajuta la deszăpezire

După un prim episod în care urgia albă a pus stăpânire pe România, iar autoritățile au fost din nou surprinse că iarna ninge, se pare că, în mod paradoxal, în celula lui Gigi Becali a răsărit Soarele.

Conform unor surse din cadrul penitenciarului Poarta Albă, unde este cazat în prezent fostul latifundiar din Pipera, există toate șansele ca acesta să fie eliberat în regim de urgență pentru a ajuta la procedurile de deszăpezire în anumite sate din Moldova, mai ales după noul cod portocaliu care a fost anunțat pentru zilele următoare.

Măsura vine pe fondul incompetenței autorităților naționale și locale în lupta cu iadul alb provocat de zăpadă. “N-am prea trimis utilaje înspre Moldova pentru că știam că de partea aia a României se ocupă Gigi Becali”, ar fi declarat, franc, Liviu Dragnea. Vicepremierul României e decis să schimbe însă situația, exercitând presiuni pentru o eliberare condiționată a lui Becali. “Gigi Becali este arma noastră secretă în lupta cu zăpada. Pentru fiecare casă ori uliță deszăpezită, i se va șterge o zi din pedeapsă”, a continuat același Liviu Dragnea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare