HomeStiriHipsterii se alătură protestului bicicliştilor din 23 martie. Află...

Hipsterii se alătură protestului bicicliştilor din 23 martie. Află ce au de gând!

Hipsterii bucureşteni au anunţat printr-un comunicat de presă scris pe papirus cu pană de pasăre emu, remis prin sistemul propriu de porumbei călători, că vor fi prezenţi la protestul pe biciclete de pe 23 martie, dar vor veni în grupuri foarte mici şi la distanţă unii de alţii pentru a nu se considera că fac o manifestare de masă.

Aceştia au declarat că susţin realizarea de piste de biciclete pe şosea şi că deja au luat atitudine cumpărând de pe iTunes câteva melodii despre mersul pe bicicletă cântate la ocarină de ultimul reprezentant al tribului Mascho-Piro dintr-o rezervaţie din Peru.

O asociaţie care nu a dorit să-şi dezvăluie numele sau datele de contact, pentru a nu deveni mainstream, a anunțat că va asigura hipsterilor prezenţi în parcul Herăstrău, sâmbătă, 23 martie, aparate de fotografiat Polaroid folosite de fotografi care nu au ajuns niciodată celebri.

De asemenea, se menţionează în comunicat, aceştia s-au asigurat că nimeni nu va purta două haine vintage la fel, de aceea s-a creat un grup secret pe Facebook, în care s-a postat o imagine cu toată gama Pantone unde fiecare dintre cei care vin la eveniment și-a dat tag pe culoarea pe care o va purta sâmbătă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare